Teşkilat dizisinde ekibin başına yeni isim! Mete Başkan geri dönecek mi?

Geçen sezona damga vuran yapımlar arasında yer alan Teşkilat dizisinde flaş bir değişiklik yaşandı. Bir süre önce geçirdiği beyin kanaması nedeniyle çekimlere ara veren Mesut Akusta'nın hayat verdiği Mete Başkan yerine ekibin başına, son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde rol alan Turgut Tunçalp 'Halit Başkan' karakteriyle dahil oldu.

Google Haberlere Abone ol
Teşkilat dizisinde ekibin başına yeni isim! Mete Başkan geri dönecek mi?

Başrollerini Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Altınkaya ve Serdar Yeğin’in paylaştığı Teşkilat dizisi, dün akşan yayınlanan 2'nci sezon ilk bölümüyle (15'inci bölüm) ekrana dönüş yaptı.

Teşkilat dizisi, yeni sezona da zirvede başlayarak, tüm kategorilerde ilk sırada yer alarak birinci olmayı başardı.

ÜNLÜ OYUNCULAR DİZİYE KATILDI

Yeni sezonla birlikte Tims&B imzalı dizinin kadrosuna başarılı oyuncular Hakan Boyav, Gürkan Uygun ve Turgut Tunçalp dahil oldu.

Teşkilat dizisinde ekibin başına yeni isim! Mete Başkan geri dönecek mi? - Resim : 2

METE BAŞKAN GERİ DÖNECEK Mİ?

Uzun süre EDHO'da rol alan ünlü oyuncu Turgut Tunçalp, Teşkilat dizisinde Halit Başkan karakterini canlandırmaya başladı. Halit Başkan, MİT'in özel ekibinin başına geçerek kendini ekibe tanıttı. MİT'in özel ekibinin başı olan Mete Başkan ise bir veda mektubuyla başka bir göreve gönderildiğini duyurdu.

Teşkilat dizisinde ekibin başına yeni isim! Mete Başkan geri dönecek mi? - Resim : 3

ÜNLÜ OYUNCUDAN SEVİNDİREN HABER

Usta oyuncu Mesut Akusta ise Instagram hesabından Murat Türkmen'in "İmparator geri döndü" notuyla paylaştığı fotoğrafı kendi hesabından da hayranlarıyla paylaştı.

Ünlü oyuncu, diziye ilerleyen bölümlerde yeniden dahil olacak.

Teşkilat dizisinde ekibin başına yeni isim! Mete Başkan geri dönecek mi? - Resim : 4

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin