Teşkilat 23. Bölüm yayınlandı: Teşkilat 23. Bölüm izle TRT

Başrollerinde Deniz Baysal Yurtcu, Çağlar Ertuğrul ve Mesut Akusta gibi isimlerin yer aldığı Teşkilat, dün akşam 23. Bölümü ile ekranlara geldi. TRT ekranlarında izleyici ile buluşan Teşkilat dizisinin yönetmen koltuğunda Yağız Alp Akaydın otururken, dizinin senaryosu ise Teşkilat Yazı Grubu’nun kaleminden çıkıyor. İzleyiciler tarafından oldukça beğenilen aksiyon dizisi Teşkilat’ın 23. Bölümünü kaçıranlar için haberimize bölüm linkini ekledik.

Google Haberlere Abone ol
Teşkilat 23. Bölüm yayınlandı: Teşkilat 23. Bölüm izle TRT

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan Teşkilat dizisi 23. Bölümü ile ekranlara geldi. Teşkilat dizisinin 23. Bölümünde; Ekip, Yağmur’un kurtulmasını kutlarken, diğer yandan Ebru’ya düzenlenen saldırı herkesi mutsuz eder. Saldırının failinin bulunması için tüm birimler seferber olurken, Hakkı elde edilen ipuçlarından failin izini sürüyor. Peki, Teşkilat 23. Bölümde ne oldu? Teşkilat 23. Bölüm linki haberimizde!

TEŞKİLAT 22. BÖLÜMDE NE OLDU?

Teşkilat 23. Bölüm yayınlandı: Teşkilat 23. Bölüm izle TRT

Ariel’in alınmasıyla zor duruma düşen ve Şirket’le ilişkileri bozulan Yıldırım, İsrail’de yaşananların intikamını almak için harekete geçer.

Teşkilat 23. Bölüm yayınlandı: Teşkilat 23. Bölüm izle TRT - Resim : 2

Ekip Ceren’in para dolu bir çanta bıraktığı adam üzerinden kurgulanan planın ne olduğunu çözmeye çalışırken, bu gizemli adamın aslında Yağmur’un peşinde olduğu ortaya çıkar.

Teşkilat 23. Bölüm yayınlandı: Teşkilat 23. Bölüm izle TRT - Resim : 3

Yağmur’un kaçırılmasının ardından ekip kenetlenir ve dört koldan çalışmalara başlar. Ancak hiç beklemedikleri olaylar ekibi zor durumda bırakacaktır.

Teşkilat 23. Bölüm yayınlandı: Teşkilat 23. Bölüm izle TRT - Resim : 4

Pınar, Yağmur’un kaçırılmasıyla ilgili bir ipucu bulmak ümidiyle Çetin’e gittiğinde öğrendiği gerçek daha büyük bir tehdidi açığa çıkarır. Yağmur’u kaçıranların yaptığı teklif karargahta büyük bir yankı uyandırır.
 
TEŞKİLAT 23. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Teşkilat 23. Bölüm yayınlandı: Teşkilat 23. Bölüm izle TRT - Resim : 5

Ekip Yağmur’un kurtarılmasıyla mutluluk yaşarken Ebru’ya düzenlenen saldırının haberiyle sarsılır. Uzay, Ebru’nun ve bebeğin sağlığı için endişelenmektedir. Zorlu ve uzun bir ameliyatın sonucunda gelen acı haber herkesi derin bir üzüntüye boğar.

Teşkilat 23. Bölüm yayınlandı: Teşkilat 23. Bölüm izle TRT - Resim : 6

Saldırının failinin bulunması için tüm birimler seferber edilir. Hakkı elde edilen ipuçları sonucunda failin izini sürer ve öğrendiği gerçekle hayatının en zor kararını vermek zorunda kalır.

Teşkilat 23. Bölüm yayınlandı: Teşkilat 23. Bölüm izle TRT - Resim : 7

Boş durmayan Yıldırım ise yabancı büyükelçilerle yaptığı görüşme sonucunda Doğu Akdeniz’de Türkiye’yi köşeye sıkıştıracak yeni planı için harekete geçer.

Teşkilat 23. Bölüm yayınlandı: Teşkilat 23. Bölüm izle TRT - Resim : 8

Moskova’da Şirket yetkililerinin de katılacağı Doğu Akdeniz konulu gizli toplantının istihbaratıyla Ankara hareketlenir. Serdar ve Zehra bu toplantıya katılan kişilerden birini ele geçirmek için plan kurar.

Teşkilat 23. Bölüm FULL İZLE

Etiketler Teşkilat dizisi TRT
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin