Teşkilat 21. Bölüm yayınlandı: Teşkilat 21. Bölüm izle TRT 1

TRT’nin sevilen dizisi Teşkilat, her hafta Pazar günü izleyici ile buluşuyor. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta ve Ezgi Şenler gibi başarılı isimlerin yer aldığı Teşkilat, dün akşam yayınlanan 21. Bölümü ile ekranlara geldi. TRT ekranlarının fenomen dizisinin yönetmen koltuğunda Burak Arlıel otururken, Teşkilat’ın senaryosunu ise Teşkilat Yazı Grubu oluşturuyor. Teşkilat 21. Bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için bölüm linkini haberimize ekledik.

Google Haberlere Abone ol
Teşkilat 21. Bölüm yayınlandı: Teşkilat 21. Bölüm izle TRT 1

Teşkilat dizisi, yeni sezona bomba bir giriş yaparak geri döndü. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle takip edilen Teşkilat dizisinin yayınlanan 21. Bölümünde; Serdar ve Zehra’nın ele geçirdiği Ariel’e ulaşmak bir hayli zor olurken, ekip Ariel’e ulaşmanın tek yolunun İsrail’de hapishanede bulunan Ariel’in eski şoförünü ele geçirmek olduğunu öğreniyor. Teşkilat 21. Bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için bölüm linkini haberimize ekledik. İşte Teşkilat 21. Bölüm izle!
 
TEŞKİLAT 20. BÖLÜMDE NE OLDU?

Teşkilat 21. Bölüm yayınlandı: Teşkilat 21. Bölüm izle TRT 1

Ekip Suriye’deki başarılı operasyonun ardından gemi saldırısının arkasındaki tüm işbirlikçileri etkisiz hale getirmek için harekete geçer.

Teşkilat 21. Bölüm yayınlandı: Teşkilat 21. Bölüm izle TRT 1 - Resim : 2

Saldırının asıl planlayıcısı Ariel’e ulaşmak diğerlerine göre çok daha zordur çünkü Ariel İsrail’e kaçıp ortadan kaybolmuştur. Ariel’in peşini bırakmayan ekip, hedefe ulaşmanın tek yolunun İsrail’de hapishanede bulunan Ariel’in eski şoförünü ele geçirmek olduğunu öğrenir.

Teşkilat 21. Bölüm yayınlandı: Teşkilat 21. Bölüm izle TRT 1 - Resim : 3

Hapishaneye sızan Hakkı ve Hulki’yi zorlu bir mücadele beklemektedir. Serdar ve Zehra ise İsrail’de peşlerine takılan yerel istihbaratı atlatmak için yaratıcılıklarını kullanmak zorundadır.

Teşkilat 21. Bölüm yayınlandı: Teşkilat 21. Bölüm izle TRT 1 - Resim : 4

Ekip İsrail’deyken, Pınar, Halit Başkan’ın talimatıyla Yıldırım’a ulaşmak için yeni bir oyun kurar. Bu oyun Pınar’ın geçmişine açılan kapının anahtarı olacaktır.
 
TEŞKİLAT 21. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Teşkilat 21. Bölüm yayınlandı: Teşkilat 21. Bölüm izle TRT 1 - Resim : 5

Serdar ve Zehra’nın ele geçirdiği Ariel, gemiden çalınan gizli verilerin yerini söylemesi karşılığında canının bağışlanması için yalvarır. Hakkı ve Hulki, yanlarındaki Yusuf’la birlikte alarm durumuna geçmiş hapishaneden çıkış yolu aramaktadırlar.

Teşkilat 21. Bölüm yayınlandı: Teşkilat 21. Bölüm izle TRT 1 - Resim : 6

Hapishaneden kaçmayı başarırlar ancak İsrail’in en çok aranan isimleri haline gelirler. Krizlerle dolu büyük bir kaçış operasyonu onları beklemektedir.

Teşkilat 21. Bölüm yayınlandı: Teşkilat 21. Bölüm izle TRT 1 - Resim : 7

Çetin ve Pınar’ın yıllar sonra gerçekleşen karşılaşmalarının ardından Pınar’ın kafası oldukça karışır. Pınar yaşadığı gelgitlere rağmen her ne pahasına olursa olsun Yağmur’u korumak zorundadır.

Teşkilat 21. Bölüm yayınlandı: Teşkilat 21. Bölüm izle TRT 1 - Resim : 8

Serdar ve Zehra, Ariel’in verileri sakladığı yere giderken peşlerine yabancı istihbarat takılır. İsrail’deki Türk büyükelçiliğine yanlarındaki Ariel’le birlikte girmek zorunda kalan Serdar ve Zehra, uluslararası çapta büyük bir diplomatik kriz riskinin ortasında kalırlar.

Teşkilat 21. bölüm FULL İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin