Teşkilat 18. Bölüm yayınlandı: Teşkilat son bölüm izle

Teşkilat, TRT 1 ekranlarına yeni sezonuyla iddialı bir giriş yaptı. Başrollerinde Çağlar Ertuğrul, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu ve Deniz Baysal Yurtcu’nun yer aldığı Teşkilat, dün akşam yeni bölümü izleyiciyle buluştu. Yeni sezonu merakla beklenen dizi, ilgi çekici konusu ile birçok kişi tarafından beğeni ile takip ediliyor. Biz de Teşkilat son bölümü kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için 18. Bölüm linkini haberimize ekledik. İşte Teşkilat son bölüm izleme linki!

Google Haberlere Abone ol
Teşkilat 18. Bölüm yayınlandı: Teşkilat son bölüm izle

TRT ekranlarının ilgiyle takip edilen dizisi Teşkilat, son bölümü ile dün akşam izleyici karşısına çıktı. Tims&B imzalı dizi, geçtiğimiz sezona iddialı bir giriş yapmasının ardından bu sezonda beğeni ile takip ediliyor. Binlerce kişinin yeni bölümünü merakla beklediği Teşkilat, her Pazar TRT ekranlarında izleyici ile buluşuyor. İşte Teşkilat son bölüm izleme linki!
 
TEŞKİLAT 17. BÖLÜMDE NE OLDU?

Teşkilat 18. Bölüm yayınlandı: Teşkilat son bölüm izle
Gemi saldırısının tek faili olan Simon'u almak için Güney Kıbrıs'a giden ekip uğradıkları saldırıdan kaçarken girdikleri mayınlı arazide ölüm kalım savaşı vermektedir.
 
Türkiye'ye karşı ağır yaptırımların görüşüleceği komisyon toplantısının arifesinde Simon’un komisyonun önüne çıkmasını engellemek isteyen Yıldırım planlarını devreye sokar ve yeni sağ kolu Çetin’i sahaya sürer.

Teşkilat 18. Bölüm yayınlandı: Teşkilat son bölüm izle - Resim : 2
 
Zehra’nın ekipten ayrılma kararı karargahta bomba etkisi yaratır. Kızıyla birlikte yeni hayatına başlamaya hazırlanan Zehra’nın bu kararını etkileyecek beklenmedik bir gelişme yaşanır.
 
Simon'u ele geçirmek için ekiple işbirliği yapan Ceren'in neyi amaçladığı ekip içinde tartışma konusu olur. Ceren'in herkesten sakladığı büyük bir sırrı vardır. Serdar’ın baskıları sonucunda Ceren’in büyük sırrını açıklamasıyla tüm dengeler değişecektir.
 
TEŞKİLAT 18. BÖLÜMDE NE OLUYOR?

Teşkilat 18. Bölüm yayınlandı: Teşkilat son bölüm izle - Resim : 3
Komisyon toplantısında Simon’a düzenlenen suikast girişiminin ardından devletin üst düzey kademelerinde olağanüstü hâl ilan edilir. Tüm komisyon üyeleri olağan şüpheli olarak değerlendirilirken ekip suç aletini bulmak için hummalı bir çalışmaya girişir. Olayı aydınlatmanın tek yolu suikastı gerçekleştiren David'i açığa çıkarmaktır.

Teşkilat 18. Bölüm yayınlandı: Teşkilat son bölüm izle - Resim : 4
 
Kızına kavuşmak için evine dönen Zehra eski eşi Kemal’in bilgisayarında bulduğu görüntülerle şoke olur. Zehra, Serdar'ın kayıp bir buçuk ayına ışık tutan bu görüntülerin peşine düşüp sır perdesini aralamaya karar verir.
 Teşkilat 18. Bölüm yayınlandı: Teşkilat son bölüm izle - Resim : 5
Türk devletini köşeye sıkıştırmak isteyen Yıldırım, David'in yakalanmasını engellemek için Çetin'i görevlendirir. Ceren açığa çıkmamak için eski hayatına dönerken, Serdar’ın Ceren'le ilgili şüpheleri sürmektedir.

Teşkilat 18. Bölüm FULL İZLE

TEŞKİLAT KONUSU

Teşkilat 18. Bölüm yayınlandı: Teşkilat son bölüm izle - Resim : 6
Teşkilat dizisi, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken bir görevi kabul ederek, "yer altına” inen yedi vatan sevdalısının hikâyesini ele almaktadır.
 
Ankara'daki SİHA fabrikasına terör saldırısı düzenlenir. Saldırının yabancı istihbarat servisleri tarafından organize edildiği tespit edilir. Bunun üzerine Milli İstihbarat Teşkilatı içinde gizli bir tim kurulur. Bu timin amacı, saldırının arkasındaki güçleri tespit etmek ve ortadan kaldırmaktır

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin