Tesettüre giren Gamze Özçelik, İdlib'e gitti

Ünlü oyuncu, tesettüre girdikten sonran ilk kez fotoğrafını paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Tesettüre giren Gamze Özçelik, İdlib'e gitti

Ünlü oyuncu Gamze Özçelik, tesettüre girdikten sonran ilk kez fotoğrafını paylaştı. Özçelik paylaşımına, "Her fotograf, her gülüş ayrı bir hikaye yazdı gönlüme" notunu ekledi.



Geçen günlerde bir ödül törenine katılan Gamze Özçelik tesettürlü haliyle dikkat çekmişti. İdlib'e Gamze Özçelik, tesettüre girdikten sonra Instagram hesabından ilk paylaşımını yaptı.



Kişisel Instagram hesabından paylaşım yapan ünlü oyuncu Gamze Özçelik fotoğrafına şu notu ekledi:



"Her fotograf, her gülüş ayrı bir hikaye yazdı gönlüme. Sanki an içinde an yaşandı da, biz kısa bir süreliğine farklı bir boyuta geçtik. İçinde savaş, babasızlık, yalnızlık, yokluk ve sığınma vardı ama, biz sadece güneşi, gülüşleri, güzelliği görüyorduk. Masmaviydi gökyüzü"






 


 

 



 




Bu gönderiyi Instagram'da gör


 



 

 

 



 

 



 

 

 



Her fotograf, her gülüş ayrı bir hikaye yazdı gönlüme. Sanki an içinde an yaşandı da, biz kısa bir süreliğine farklı bir boyuta geçtik. İçinde savaş, babasızlık, yalnızlık, yokluk ve sığınma vardı ama, biz sadece güneşi, gülüşleri, güzelliği görüyorduk. Masmaviydi gökyüzü, yemyeşildi dünya.. @umudakosanlar #Syria #İdlib #Love #Orphan #Orphanage #SavaşınÇocukları : @yavuzatalaycomtr



Zeynep Gamze Özçelik  (@gamzeozcelikk)'in paylaştığı bir gönderi (19 Ara, 2018, 7:24öö PST)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin