Terzi dizisinin 3. sezonu ne zaman çıkacak. Terzi dizisi nereden izlenir. Terzi dizisinin 3. sezonu var mı? Terzi dizisinin konusu ve oyuncuları

Terzi dizisinin 3. sezon tarihi sorgulanıyor. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Salih Bademci, Şifanur Gül gibi isimlerin yer aldığı Terzi dizisi ilgi çekici konusuyla beğeni topladı. İlk olarak 2 Mayıs 2023'te yayınlanan Terzi dizisinin ikinci sezonu ise 28 Temmuz 2023'te ekranlarda yerini aldı. İlk iki sezonu da bitiren seyircilerin gözleri Terzi dizisinin 3. sezonuna çevrildi. Peki Terzi dizisinin 3. sezonu ne zaman? İşte Terzi dizisinin konusu ve oyuncuları.

Google Haberlere Abone ol
Terzi dizisinin 3. sezonu ne zaman çıkacak. Terzi dizisi nereden izlenir. Terzi dizisinin 3. sezonu var mı? Terzi dizisinin konusu ve oyuncuları

Terzi dizisinin 3. sezonu merakla bekleniyor. İlk sezonu 7 bölüm, 2. sezonu 8 bölüm olarak yayınlanan Terzi dizisi Netflix'ten izleniyor.

Dram türündeki Terzi dizisinin yönetmen koltuğunda Cem Karcı yer alırken senaristliğini ise Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı yaptı.

İlk iki sezonuyla da beğeni toplayan başarılı filmin 3. sezonu merakla bekleniyor. Peki Terzi dizisinin 3. sezonu ne zaman? İşte Terzi dizisinin konusu ve oyuncuları.

TERZİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Yeteneğini büyükbabasından miras alan Peyami, dedesinin ölümünden sonra sır gibi sakladığı akli dengesi yerinde olmayan babası Mustafa'nın bakımını üstlenir. En büyük sırrı İstanbul'daki hayatının tam merkezindedir.

Esvet ise istismar edildiği ilişkiden kaçmayı ister. Kendi sırlarıyla Peyami'nin ve Mustafa'nın hayatına girer. 

TERZİ DİZİSİNİN OYUNCULARI VE KARAKTERLERİ

Çağatay Ulusoy - Peyami Dokumacı
Şifanur Gül - Esvet/Firuze
Salih Bademci - Dimitri
Olgun Şimşek - Mustafa
Berrak Tüzünataç - Cemre
Engin Şenkan - Dede Peyami
Evrim Alasya - Kiraz
Ece Sükan - Suzi (Suzan)
Vedat Erincin - Ari
Celile Toyon - Sülün
Lilâ Gürmen - Lia
Murat Kılıç - Faruk
Zeynep Özyurt Tarhan - İrini

TERZİ DİZİSİNİN 3. SEZONU NE ZAMAN ÇIKACAK?

Terzi dizisinin 3. sezon tarihi hakkında herhangi bir açıklama yapılmadı.

TERZİ DİZİSİ HAKKINDA

Terzi dizisinin ilk adı 'Süslü Korkuluk' olarak düşünülmüş ve dizinin TV8 ekranlarında yayınlanması planlanmıştı. Ancak yapımcı şirket ile kanalın anlaşmazlığı sonucunda dizinin adı 'Terzi' olarak değiştirildi ve Netflix'te yayımlandı.

İlk iki sezonuyla birlikte toplamda 15 bölüm olan Terzi dizisinin bölümleri 40 dakika sürüyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin