Terzi dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak. Terzi dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler. Terzi dizisi nereden izlenir?

Terzi başrollerinde Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül, Salih Bademci gibi isimlerin yer aldığı dizidir. İlk sezonu 2 Mayıs 2023'te Netflix'te yayınlanan Terzi dizisi sosyal medyada büyük beğeni toplamıştı. Konusu ve oyuncularıyla dikkatleri üzerine toplayan Terzi dizisinde gözler 2. sezona çevrildi. Peki Terzi dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? Terzi dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Terzi dizisi nereden izlenir? İşte ayrıntılar.

Google Haberlere Abone ol
Terzi dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak. Terzi dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler. Terzi dizisi nereden izlenir?

Terzi dizisi Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlandı. Çağatay Ulusoy'un 'Peyami Dokumacı' rolüne hayat verdiği Terzi dizisinin ilk sezonu 7 bölüm olarak yayınlanmıştı.

İlk sezonu Kırklareli ile İstanbul'da çekilen Terzi dizisinde terzi Peyami'nin hayatı anlatılıyor.

Dram türündeki Terzi dizisinin yönetmenliğini Cem Karcı senaristliğini ise Rana Mamatlıoğlu ve Bekir Baran Sıtkı yaptı. Peki Terzi dizisinin 2. sezonu ne zaman yayınlanacak? Terzi dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler? Terzi dizisi nereden izlenir?

TERZİ DİZİSİNİN İKİNCİ SEZONU NE ZAMAN?

Terzi dizisinin ikinci sezonu 28 Temmuz 2023 Cuma günü yayınlanacak.

TERZİ DİZİSİNİN İLK SEZONUNUN KONUSU NEDİR?

Peyami'nin yeteneği büyükbabasından miras kalır. Dedesinin ölümünün ardından sır gibi sakladığı akli dengesi yerinde olmayan babası Mustafa'nın bakımını üstlenir. En büyük sırrı İstanbul'daki hayatının tam merkezindedir.

Esvet ise istismar edildiği ilişkiden kaçmayı ister. Kendi sırlarıyla Peyami'nin ve Mustafa'nın hayatına girer. 

TERZİ DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Çağatay Ulusoy - Peyami Dokumacı
Şifanur Gül - Esvet/Firuze
Salih Bademci - Dimitri
Olgun Şimşek - Mustafa
Berrak Tüzünataç - Cemre
Engin Şenkan - Dede Peyami
Evrim Alasya - Kiraz
Ece Sükan - Suzi (Suzan)
Vedat Erincin - Ari
Celile Toyon - Sülün
Lilâ Gürmen - Lia
Murat Kılıç - Faruk
Zeynep Özyurt Tarhan - İrini

TERZİ DİZİSİNİN IMDb PUANI KAÇ?

Terzi dizisinin IMDb puanı 10 üzerinden 6.0 olarak değerlendirildi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin