Ters Dergi, Onurcan Özcan'ı çizgilerle andı

Şile'nin İmrenli koyu mevkiinde açıldığı teknenin alabora olması nedeniyle 21 yaşında hayatını kaybeden müzisyen Onurcan Özcan'ın trajik ölümü Ters Dergi'de çizgilerle anlatıldı.

Google Haberlere Abone ol
Ters Dergi, Onurcan Özcan'ı çizgilerle andı

2018 yılında Şile'de hayatını kaybeden müzisyen Onurcan Özcan, 'Yaramızda Kalsın' köşesiyle Ters Dergi'de..

Ters Dergi, Şile'de açıldığı teknenin alabora olması sonucu hayatını kaybeden Onurcan Özcan'ın ölümünü çizgi öykü haline getirdi. Onurcan Özcan'ı 21 yaşında aramızdan alan trajik olayın öyküsü Ters Dergi'de Behzat Taş'ın yazımı ve Mehmet İlhan'ın çizimiyle hayat buldu.

Öyküye buradan ulaşabilirsiniz.

ONURCAN ÖZCAN KİMDİR?

21 yaşındaki besteci, solist ve söz yazarı Onurcan Özcan, YouTube'da yayınladığı videolar milyonlarca kez tıklanan ve 2018 yılında gençler arasında popüler olan bir isimdi.

Özcan, özellikle "Yaramızda Kalsın", "Yalnızlığın Ezgisi", "Çilingir", "Kibrit", "Gülümse Kadın" ve "İntihaşk" gibi şarkılarıyla geniş kitleler tarafından tanınıyor.

Doğum tarihi: 6 Kasım 1997, İstanbul
Ölüm tarihi ve yeri: 3 Haziran 2018, Karadeniz
Defin tarihi ve yeri: 5 Haziran 2018
Albümler: Yaramızda Kalsın
Ebeveynler: Metin Özcan, Hatice Özcan

ONURCAN ÖZCAN'IN ÖLÜMÜ

3 Haziran 2018 yılında Şile'nin İmrenli mevkiinde 5 arrkadaşı ile birlikte tekne ile açılan Onur Can Özcan'ın bulunduğu tekne alabora olmuştu. Olay sırasında denize düşen Recep Yıldırım'ı denizden çıkarmayo başaran çevredekiler ambulansa haber vermişti. Denizden çıkarılan Recep Gülyıldırım'ın hayatını kaybettiği açıklanmıştı. Alabora olan teknede bulunan Levent Sarı (30) Ulaş Sarı (23) Hasan Ekşi (23) sağ olarak kurtarılırken Onurcan Özcan'a (21) ulaşılamamıştı. Bir gün süren arama kurtarma çalışmalarının ardından Onurcan Özcan'ın cansız bedenine bir gün sonra ulaşılmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin