Tereddüt'e Hindistan’dan 2 ödül!

Yeşim Ustaoğlu’nun bugün Türkiye’de gösterime giren son filmi 'Tereddüt', Hindistan’da düzenlenen Uluslararası Kerala Film Festivali’nden iki ödülle birden döndü.

Google Haberlere Abone ol
Tereddüt'e Hindistan’dan 2 ödül!

Yeşim Ustaoğlu’nun eleştirmenlerden övgüler toplayan son filmi “Tereddüt”, festival yolculuğundan ödüllerle dönmeye devam ediyor. Film, Hindistan’ın Kerala şehrinde 21.si düzenlenen ve bugün sona eren Uluslararası Kerala Film Festivali’nin yarışmalı bölümünden 2 ödülle birden döndü. 15 filmin yarıştığı festivalde “Tereddüt”, Yeşim Ustaoğlu’na En İyi Yönetmen Ödülü’nü, Ecem Uzun’a da En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nü getirdi.



Dünya galasını Toronto’da yapan “Tereddüt” en son, Uluslararası Antalya Film Festivali’nin uluslararası yarışmasında En İyi Film, En İyi Yönetmen, En İyi Kadın Oyuncu (Ecem Uzun), ulusal yarışmasında ise Film-Yön Derneği En İyi Yönetmen ve En İyi Kadın Oyuncu (Ecem Uzun) ödüllerini toplamış, Uluslararası Hayfa Film Festivali’nden de Jüri Özel Ödülü’nü kazanmıştı.



Bugün vizyonda!



Funda Eryiğit, Ecem Uzun, Mehmet Kurtuluş, Okan Yalabık, Serkan Keskin’in oynadığı ve bir Anadolu kasabasında yolları kesişen aynı ama farklı iki genç kadının birbirlerine çarpan ve dönüşen hayatlarını konu alan “Tereddüt”, bugün (16 Aralık)  Türkiye’de vizyona girdi.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin