Tepki çeken görüntülerin ardından belediye harekete geçti. Sokak köpeklerini metrelerce sürükleyen iki personel açığa alındı

Ordu'nun Ulubey ilçesinde, bir aparat yardımıyla yakaladıkları sokak köpeklerini metrelerce sürükleyen iki belediye personeli açığa alındı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler tepki çekmişti.

Google Haberlere Abone ol
Tepki çeken görüntülerin ardından belediye harekete geçti. Sokak köpeklerini metrelerce sürükleyen iki personel açığa alındı

Ordu'nun Ulubey ilçesinde, dün, belediye görevlileri, özel bir aparat yardımıyla yakaladığı sokak köpeklerini metrelerce sürüklediği anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülerine yansımıştı. 

Ulubey Belediyesi sosyal medyada büyük  tepki toplayan görüntülerin ardından harekete geçti. 

Ulubey Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, "Şikayetler üzerine Ulubey Belediyesi Zabıta Müdürlüğümüz tarafından 3 sahipsiz sokak hayvanı gerekli tıbbi bakımlarının yapılması amacıyla toplanarak Ordu Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanları Geçici Bakımevi'ne teslim edilmiştir. Bahse konu sokak hayvanlarımızın alınması ve toplanması esnasında üzücü görüntülere sebep olan 2 personel hakkında gerekli disiplin soruşturması başlatılmış olup ilgili personel açığa alınmıştır." denildi. 

Açıklamada, Belediyenin her daim can dostlarını en iyi şekilde bakmaya, hasta ve yaralıları iyileşinceye kadar misafir ve tüm imkanlarını onlar için seferber etmeyi sürdüreceği vurgulandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin