Teoman 4 müşterisinden dayak yedi!

Ünlü şarkıcı önceki gece gittiği bir gece kulübünde alkolü fazla kaçırınca olanlar oldu.

Google Haberlere Abone ol
Teoman 4 müşterisinden dayak yedi!

Güneş'in haberine göre; alkolü bırakacağını söyleyen ancak bu sözünde duramayan Teoman, önceki gece gittiği bir gece kulübünde alkolü fazla kaçırınca olanlar oldu. Mekandaki 2 kadına sarkıntılık yaptığı konuşulan Teoman'ın ortamda bulunan 4 müşteri tarafından dövüldüğü iddia edildi.



Gece hayatının olaylı adamı Teoman bir türlü uslanmıyor. Hemen her gece bir eğlence kulübünde eğlenen şarkıcı alkolün de etkisiyle kendisine hakim olamıyor. Teoman, alkol sorunu yüzünden önceki gece başına iş açtı.



Etiler'de bir mekana giden ünlü rock şarkıcısı burada alkolün de etkisiyle mekandaki iki kadın müşteriyle flört etmeye çalıştı. Mekan görevlilerinden gelen uyarılara aldırış etmeden bu tavrına devam ettiği söylenen şarkıcının görevliler tarafından çıkarılmak istendiği de söylendi.



Mekan ile yaşanan bu tartışmanın ardından büyüyen olay sonrasında şarkıcıyı mekandaki diğer 4 müşterinin dövdüğü iddiası basına yansıdı. Hırpalanan şarkıcının gece yarısı hastaneye giderek tedavi olduğu ve bu durumdan şikayetçi olmadığı da gelen bilgiler arasında yerini aldı. 


Etiketler teoman dayak etiler alkol
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin