Temel Karamollaoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı için flaş sözler: Güçlü bir ihtimal olabilir

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu katıldığı canlı yayında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı için “güçlü bir ihtimal olabilir” sözlerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Temel Karamollaoğlu'ndan Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanlığı adaylığı için flaş sözler: Güçlü bir ihtimal olabilir

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, KararTV’de katıldığı Gündem Özel programında gazeteciler Taha Akyol ve Elif Çakır’ın sorularını yanıtladı.

Taha Akyol’un yönelttiği “Kılıçdaroğlu’nun Altılı Masa’nın ittifakıyla Cumhurbaşkanı olması ihtimaline ne dersiniz?” sorusunu Karamollaoğlu, “İhtimali güçlü de bir ihtimal olabilir biraz önce söylediğiniz hususlardan dolayı ama bir ihtimal. Biz, Kılıçdaroğlu da dâhil 6 partinin liderleri, bunu seçim tarihi ilan edildikten sonra ilan edeceğiz dedik.” sözleriyle yanıtladı.

Karamollaoğlu şunları söyledi:

ALTILI MASA’DA SON DURUM NE?

Altılı Masa son olarak Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu’nun ev sahipliğinde, Ankara’da bulunan Saadet Partisi Genel Merkezi’nde toplanmıştı.

Bu toplantıyla birlikte Altılı Masa çerçevesinde lider ziyaretlerinin ilk turu da tamamlandı. Bununla birlikte Altılı Masa etrafında buluşan liderlerin her birinin ev sahipliğinde altı kez toplanılmış oldu.

İkinci tur ziyaretlerin ilk toplantısına ise 2 Ekim 2022 tarihinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin ev sahipliği yapacağı açıklanmıştı.

ALTILI MASA’NIN CUMHURBAŞKANI ADAYINA BAKIŞI

Saadet Partisi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen altıncı toplantının ardından 6 partinin imzasıyla ortak bir basın metni yayınlanmıştı.

Toplantının ardından yapılan ortak yazılı açıklamada, cumhurbaşkanı adayına ilişkin olarak "Milletimiz emin olsun; ortak cumhurbaşkanı adayımız hem Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı hem de sadece bu masa etrafında bir araya gelen siyasi partilerin değil, herkesin cumhurbaşkanı olacaktır" denilmişti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin