Televizyonun deneyimli ismi son yolculuğuna uğrlandı

Beyin kanaması geçirerek hayatını kaybeden Ahmet Yakacıklı toprağa verildi.

Google Haberlere Abone ol
Televizyonun deneyimli ismi son yolculuğuna uğrlandı

Televizyon dünyasının önemli yönetmenlerinden Ahmet Yakacıklı, emekli olduktan sonra yerleştiği İzmir'de beyin kanaması sonucu hayatını kaybetmişti.  Yakacıklı, İzmir'de son yolculuğuna uğurlandı.



Ağır şeker hastası olan Yakacıklı, uzun süredir tedavi görüyordu. Ölümüyle televizyon dünyasına yasa boğan Ahmet Yakacıklı için, İzmir Bostanlı Beşikcioğlu Caminde tören düzenlendi. Eşi Gönül Yakacıklı ile yurt dışında yaşayan oğlu Serkan Yakacıklı'yı ünlü spikerlerden Öztürk Pekin ile yakınları acılı günlerinde yalnız bırakmadı.



Cenazeye Doğan TV Spor Genel Yönetmeni İlker Yasin ve Kanal D teknik servisi de çelenk gönderdi. Ahmet Yakacıklı'nın cenazesi, ikindi vakdi kılınan namazın ardından Doğançay Mezarlığında som yolculuğuna uğurlandı. 



AHMET  YAKACIKLI KİMDİR?



İzmir Gazeteciler Cemiyeti üyesi olan Ahmet Yakacıklı 1945 yılında Ankara'da doğdu. İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi Gazetecilik Yüksek Okulu'nu bitirdi. Gazeteciliğe 1970 yılında TRT de başladı. TRT İzmir Haber Merkezi'nde spor muhabiri olarak çalıştı. Yakacıklı; TRT, Kanal D ve Show Tv'de uzun yıllar maç yönetmeni olarak görev aldı, mesleğinin duayenlerindendi. (dha)

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin