Televizyona veda, internete ve sinemaya merhaba

Kanal D'nin fenomen dizisi film oluyor.

Google Haberlere Abone ol
Televizyona veda, internete ve sinemaya merhaba

Kanal D'nin başrollerini Uğur Polat, Şebnem Bozoklu, Salih Bademci, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Kaan Yıldırım, Caner Özyurtlu, Alptekin Serdengeçti, Zeynep Kankonde, Beyti Engin, Gökhan Niğdeli, Demet Gül, Bahadır Hakim, Ayta Sözeri, Can Bartu Aslan ve Zihni Göktay'ın paylaştıkları, yapımcılığını D Productions'ın üstlendiği komedi dizisi 'Ulan İstanbul' yayın hayatına internetten devam edecek.



Bu akşam Kanal D'de yayınlanacak bölümünden sonra 'Ulan İstanbul' aynen çeklilmeye devam edecek ve önümüzdeki haftadan itibaren yine pazartesi akşamları 20.00'de vuy kez kanald.com.tr üzerinden yayınlanacak.



Dizinin ayrıca sinema filmi de çekilecek.



Hürriyet Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu, 'Ulan İstanbul'un sinema izleyicisiyle buluşacak olmasını bugünkü köşesinde şöyle duyurdu:



"Ulan İstanbul hayranlarına bir de müjde vereyim... Dizinin bu yaz filmi de çekilecek... Son yıllarda dizilere ağırlık beren başarılı işler yapan D Production da böylece yıllar sonra sinema sektörüne dönmüş olacak. D Production en son Abdullah Oğuz'ıun döneminde film çekmişti..."



Cengiz Semercioğlu'nun köşe yazısının tamamını okumak için tıklayın.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin