Televizyon tarihinde rekora imza atan dizi için 5. sezon onayı alındı!

Amerikan televizyon kanalı AMC'nin Başkanı Charlie Collier, güzel haberi izleyiciyle paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
Televizyon tarihinde rekora imza atan dizi için 5. sezon onayı alındı!

AMC, 'The Walking Dead'in 5.sezon onayı aldığını açıkladı. 18-49 yaş arasındaki yetişkinler arasında popüler televizyon programı olan 'The Walking Dead', bu ayın başlarında 4. Sezonuyla geri döndü ve prömiyeri 20.2 milyon kişi tarafından izlenerek Pay TV tarihinde yeni bir rekor kırdı.



"Bu duyuruyu yapmaktan oldukça mutluyuz: The Walking Dead 5.sezon onayı aldı" diyen AMC Başkanı Charlie Collier sözlerine şu şekilde devam etti: "Bu dizi Pay TV ve kablolu yayın arasındaki geleneksel ayrımları ortadan kaldıran bir televizyon programı. Giderek artan tutkulu hayranları her sezon daha da arttı, son olarak - ve en dikkat çeken- bu ayki izleyici rekoru kıran 4.sezon prömiyeriyle birlikte Pay TV tarihindeki en büyük televizyon yayını oldu. Kameranın her iki tarafındaki olağanüstü ekibimiz adına tüm hayranlarımıza teşekkür ediyorum!"



Başrollerini Andrew Lincoln, Norman Reedus ve David Morrisey’in paylaştığı dizinin 4. sezonunda Rick, Carl’ın rahatsız edici davranışlarından sonra, onu ve Judith’i fiziksel olarak değil duygusal olarak korumaya karar verir. İnsanlıklarını kaybetmemeleri için elinden gelen her şeyi yapar. Daryl ve Carol’ın arasındaki güçlü duygusal bağın bir ilişkiye dönüşüp dönüşmeyeceği ise yeni sezonda belli olacak. 



Yeni sezonun ilk bölümünde ise Rick ve arkadaşları hapishanede ideal bir hayata mümkün olduğunca yakınlar, ancak yeni bir düşman karşısında insanlıklarını ne kadar koruyabileceklerinin cevabı aranacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin