Televizyon programı için kadın olan dünyaca ünlü isim şaşkınlık yarattı

ABD’nin en ünlü doktorlarından Mehmet Öz'ün kadın kılığına girmesi şoke etti.

Google Haberlere Abone ol
Televizyon programı için kadın olan dünyaca ünlü isim şaşkınlık yarattı

Bugün yayınlanacak programı için kırmızı bir ceket ve etek giyip oje süren Öz bir de peruk taktı. Doktor Öz’ün kadın kılığına girme sebebi ise programda, kadınların moda yerine konforu tercih etmesi gerektiğine dair tavsiyelerini anlatacak olması. Show’un bugünkü bölümünde ekrana çıkacak görüntülerde Öz’ün kadın ayakkabıları satan mağazalara gittiği görülebilecek. Öz’ün fotoğrafları programdan önce bazı internet sitelerine sızdı.



Baba Öz’den oğluna tepki

Yakında büyükbaba olmaya hazırlanan ABD’nin en ünlü doktorlarından Prof. Dr. Mehmet Öz’ün programı için kadın kılığına girmesine babasından tepki geldi.

 

Mehmet Öz’ün, Kalp ve damar cerrahı babası Prof. Dr. Mustafa Öz, oğlunun kadın kılığındaki fotoğraflarını gördükten sonra kendisi ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini anlattı.



“Bilseydim ‘Ulan bu ne derdim, ne olmaya çalışıyorsun’, sebebi ne kadın kılığına girmenin anlamıyorum ki... Eğer o kadar imreniyorduysan dünyaya kadın olarak gelseydin” diyen Mustafa Öz, bunları telefonda oğluna da söylediğini, oğlunun da kendisine güldüğünü söyledi. Haberin devamını okumak için tıklayınız.




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin