TELE1'de istifa depremi. Begümhan Aydoğan istifa etti, onun yerine gelen Ülkü Çoban canlı yayında zehir zemberek sözlerle Aydoğan'a sitem etti

TELE1'de Gün Ortası programını sunan ve geçtiğimiz günlerde kanalın Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ile Henri Berkay programını yapan Begümhan Aydoğan, kendisine verilen yeni görevi kabul etmeyince kanalla yollarını ayırdı. Aydoğan'ın Gün Ortası programını ise Ülkü Çoban sunmaya başladı. Çoban ise yayına Aydoğan'a sitem ederek başladı ve "Haberci biraz da egodan arınmak zorundadır" sözüyle bitirdi. Konuyla ilgili TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ Medyatava'ya açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
TELE1'de istifa depremi. Begümhan Aydoğan istifa etti, onun yerine gelen Ülkü Çoban canlı yayında zehir zemberek sözlerle Aydoğan'a sitem etti

TELE1'de son dönemde peş peşe istifalar yaşanıyor. Begümhan Aydoğan TELE1'den istifa etti. Gün Ortası programını TELE1'in bir başka spikeri Ülkü Çoban sundu.

TELE1'de Gün Ortası programını sunan ve geçtiğimiz günlerde kanalın Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ ile Henri Berkay programını yapan Begümhan Aydoğan istifa etti.

İstifa kararını sosyal medyadan da duyuran Aydoğan, "Bunları, mesai saatimde beni göremeyecek olan izleyicilerimize saygımdan yazıyorum. Bugün itibariyle Tele1 ile yollarımı ayırdım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Dedikoduya da mahal vermeyelim. Bana verilen yeni görevi, haksızlık olarak gördüğüm için ayrılmak benim için kaçınılmazdı. Üzgünüm… Bugüne kadar yolumun kesiştiği bana değer katan tüm meslek büyüklerime, mesai arkadaşlarıma teşekkürlerimle… Ben bu işe baş koydum bir gün mutlaka görüşmek üzere…" ifadelerini kullandı.

Aydoğan'ın yerine kanalın bir başka spikeri Ülkü Çoban haberleri sundu.

Çoban ise yayına Aydoğan'a sitem ederek başladı.

İşte Çoban'ın o sitemleri:

MERDAN YANARDAĞ: BAŞARILI DEĞİLDİ, YOLLARIMIZI AYIRDIK

Konuyla ilgili TELE1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ Medyatava'ya açıklama yaptı. Begümhan Aydoğan'ın görevinde başarılı olamadığını söyleyerek, "Yayın saatini değiştirdik, kendisi kabul etmedi. Biz de yollarımızı ayırma kararı aldık" ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin