Teknoloji dünyası, bu dedikoduyla çalkalanıyor.

Gizli mail yanlışlıkla tüm Microsoft'a gitti.

Google Haberlere Abone ol
Teknoloji dünyası, bu dedikoduyla çalkalanıyor.

Microsoft'ta çalışan üst düzey bir yönetici geçtiğimiz günlerde şirketin ünlü CEO'su Ballmer'dan bir email aldı. Bu email'deBallmer artık emekli olmaya karar verdiğini yazıyordu. Önümüzdeki 12 ay içinde şirketin CEO'su olarak emekli olacağını ve bu süre içinde yerine bir halef bulmaları gerektiğini de vurgulayan Ballmer'ın emailini Windows telefonu üzerinden okuyan yönetici Roy Levin de Ballmer'a şöyle bir cevap yazdı.



" Tamam, belki bu halefin bir de bilinmeyen ilgi çekici bir öyküsü olur. Piyasa böyle şeyleri sever ."



Anlaşıldığı üzere, Microsoft yöneticileri kendi aralarında, şirketin sahne yüzü olacak ve öyküsüyle de insanlara sempatik gelecek bir CEO aramaya koyulmuşlardı.



Ancak Roy Levin farkında olmadan, cevap verdiği emaile tüm Microsoft çalışanlarını da CC olarak ekleyince, bu minik plan bütün çalışanlara ulaşmış oldu. Ve elbette doğrudan medyaya servis edildi.



Acaba, şakacılığı ve farklı üslubu ile tanınan Ballmer, ayrılık haberini vermek için böyle ilginç bir yol mu seçti, yoksa bu gerçekten bir hata ile ortaya çıkan gizli bir bilgi miydi?



Kimse emin olamıyor. Ancak yeni gelecek CEO'nun " ilginç öyküsü " şimdiden merak edilmeye başlandı. Bunun üzerine çok yazılıp çizileceğine de emin olabilirsiniz.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin