Teknik direktörü beğenmeyen oyuncular kampı terk etti! EURO 2024 Elemeleri'nde mücadele eden Lüksemburg'da şaşkınlık yaratan olay

EURO 2024 Elemeleri kapsamında yarın Bosna Hersek'le karşılaşacak olan Lüksemburg'da futbolcular teknik direktör Luc Holtz'a cephe aldı.

Google Haberlere Abone ol
Teknik direktörü beğenmeyen oyuncular kampı terk etti! EURO 2024 Elemeleri'nde mücadele eden Lüksemburg'da şaşkınlık yaratan olay

EURO 2024 Elemeleri'nde; Portekiz, Slovakya, Bosna Hersek, İzlanda, Liechtenstein'la J Grubu'nda yer alan Lüksemburg'da büyük bir kriz ortaya çıktı.

Geçtiğimiz haftalarda ülkemizde Eyüpspor forması giyen Olivier Thill ve birkaç arkadaşı, Holtz'dan memnun olmadıklarını federasyona bildirerek milli takımı bıraktılar. 

EURO 2024 öncesi takımda adeta deprem yaşanırken dün de yine ülkemizde daha evvel  Ankaragücü ve Eyüp'te görev yapan Gerson Rodrigues ile Vincent Thill, Holtz'dan rahatsız oldukları gerekçesiyle takım kampından ayrıldılar.

2-0 kazanılan Liechtenstein maçının ardından Holtz'la tartışan ikili yarın oynanacak Bosna Hersek karşılaşması öncesinde forma giymek istemediklerini belirtti ve dünkü idmana çıkmayarak kamptan ayrıldı. Böylece Lüksemburg daha önceki ayrılıklarla birlikte en kariyerli oyuncularından mahrum bir şekilde Bosna Hersek maçına çıkacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin