'Tek Teker Arif' ile arkadaşı kazada öldü!

Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu'nun babası Arif Razgatlıoğlu ve arkadaşı Ülkü Özcan, hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
'Tek Teker Arif' ile arkadaşı kazada öldü!

Geçtiğimiz Temmuz ayında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden ve motosiklet camiasını yasa boğan 'Altın Elbiseli Adam' lakaplı Barkın Bayoğlu'nun ölümünün ardından, motosiklet dünyası dün bir acı haberle daha sarsıldı... Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu'nun babası ve tüm Türkiye'nin motosiklet şovlarıyla yakından tanıdığı 'Tek Teker' lakaplı Arif Razgatlıoğlu ve arkadaşı Ülkü Özcan, geçirdikleri trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.



'Tek Teker Arif' ile arkadaşı kazada öldü!



’Tek Teker Arif’ olarak tanınan motosiklet şovmeni Arif Razgatlıoğlu (59) ile yanındaki kız arkadaşı Ülkü Özcan (20) Antalya’nın Gazipaşaİlçesi’nde kaza geçirdi. Tali yoldan gelen kamyonete çarpan motosikletteki Razgatlıoğlu ile Özcan yaşamını yitirdi.



'Tek Teker Arif' ile arkadaşı kazada öldü! - Resim : 2



Kaza, dün akşam üzeri saat 17.00 sıralarında Pazarcı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi’nde meydana geldi. Kent merkezinden sahil yönünü seyreden, milli motosiklet sporcusu Toprak Razgartlıoğlu’nun babası olan Arif Razgatlıoğlu’nun kullandığı 33 HE 303 motosiklet, kontrolsüz kavşakta tali yoldan çıkan İsmet Oğuz yönetimindeki 07 UJ 797 plakalı kamyonetin kasasına çarptı.



'Tek Teker Arif' ile arkadaşı kazada öldü! - Resim : 3



Çarpmanın şiddetiyle ön tekeri parçalanarak yerinden fırlayan motosiklet, yola savrularak metrelerce sürüklendi. Refüje çarparak duran motosikletten savrulan Razgatlıoğlu ile Ülkü Özcan’ın olay yerinde yaşamlarını yitirdiği anlaşıldı.



'Tek Teker Arif' ile arkadaşı kazada öldü! - Resim : 4



Polis yolu güvenlik gerekçesiyle çift yönlü trafiğe kapattı. Cumhuriyet savcısı, polis ve sağlık görevlilerinin incelemesinin ardından başlarında kaskları olmadığı anlaşılan Razgartlıoğlu ve Özcan’ın birbirine sarılı cenazeleri Gazipaşa Devlet Hastanesi Morgu’na gönderildi. Polis, kazadan yara almadan kurtulan kamyon sürücüsü İsmet Oğuz’u ise gözaltına aldı. Öte yandan Arif Razgatlıoğlu geçtiğimiz 27 Temmuz’da motosiklet kazası geçirerek yaralanmıştı.



'Tek Teker Arif' ile arkadaşı kazada öldü! - Resim : 5



Arif Razgatlıoğlu kimdir?



İlk ve Orta Eğitimini Adapazarında tamamladı. Askere gidinceye kadar sanayide fibergılas kaporta bakalit kalfası olarak çalıştı. Askerlik dönüşü 5 yıl Cafe işletmeciliği yaptı. 1990 yılında 6 silindirli CBX Honda motosikleti ile 1 haftalık tatil için Alanya'ya geldi.



1990 yılının yaz aylarında yerleşti. İlk olarak motosiklet üzerine (Rent) yani kiralama kurdu. Ardından (GAME CITY) Atari bilgisayarlı Eğlence merkezi ve 4 yıl kadar da (Disco) çalıştırdı. 2.El Motosiklet, Aksesuar ve kiralama faaliyetlerini sürdürdü. (Hürriyet)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin