Tehlikeli Karım dizisinden ilk tanıtım yayınlandı!

Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi 'Tehlikeli Karım'ın ilk tanıtımı yayınlandı.

Google Haberlere Abone ol
Tehlikeli Karım dizisinden ilk tanıtım yayınlandı!

Show TV’nin merakla beklenen yeni dizisi 'Tehlikeli Karım'ın ilk tanıtımı yayınlandı.





Yapımcılığını MF Yapım’ın, uygulayıcı yapımcılığını ise Şelale Baskıcı’nın üstlendiği, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın yaptığı, senaryosunu Nalan Merter Savaş ve Vilmer Özçınar’ın yazdığı 'Tehlikeli Karım’ın başrollerini; Gonca Vuslateri, Seçkin Özdemir, Mustafa Üstündağ ve Bige Önal paylaşırken; kadroya Erdem Akakçe, Ceren Soylu, Fatih Dönmez, Nilay Erdönmez, Bihter Dinçel, Hakan Atalay veEmine Şans Umar dahil oldu.



"Tehlikeli Karım dizisinden ilk kareler" Galerisine Göz At



Herkesten kaçabilirsin ama karından asla!



Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Tehlikeli Karım’ın ilk tanıtımı yayınlandı. Ses getirecek hikayesinin ilk sinyallerini veren Tehlikeli Karım’ın tanıtımı yakalama sahnesiyle nefes kesti. Alper’in (Seçkin Özdemir), sevgilisi Seda (Bige Önal) ile birlikte polis Fırat (Mustafa Üstündağ) ve ortağı İpek’ten (Nilay Erdönmez) kaçmaya çalıştığı anlar heyecanı yükseltirken, Seda’nın “Seni yarı yolda bırakacağımı mı sandın?” sözleri dikkat çekti. Attıkları kokteyl şişesiyle Fırat’tan kaçmayı başaran Alper ve Seda, karşılarında Derin’i (Gonca Vuslateri) buldu. Polisi atlatan fakat karşısında karısı Derin’i bulan Alper şoke olurken, Alper’i içi para dolu çantayla bekleyen Derin’in neler yapacağı merak uyandırdı.



Aldatılan bir kadın için üç seçenek vardır; ayrılmak, affetmiş görünüp mücadele etmek ve görmezden gelmek. Derin bunların hiçbirini yapmadı! Dizi evli bir çiftin aşk ile başlayan ilişkilerinin gün geçtikçe hayatın da yüklediği telaşla değişimini ele alıyor. Bu değişim sonucunda bir kadının, bir erkeğin ve çevrelerindeki insanların şaşırtıcı bir şekilde nelere sebep olabileceğini suç, aşk ve kara mizah üçgeninde anlatacak olan Tehlikeli Karımizleyicisini her bölüm şaşırtmaya hazırlanıyor.



"Tehlikeli Karım dizisinden ilk tanıtım yayınlandı!" Galerisine Göz At


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin