Tehdit aldığı eski eşinin elektronik kelepçesi çıktı. Çaresiz kadın 'Hayatım tehlikede' çağrısı yaptı

Samsun'da eski eşi Eren Çakırgül'ün (28) elektronik kelepçesinin maç oynadığı esnada çıktığını söyleyen Havanur Akan Beşiktepe (30) '3 gün boyunca kelepçesiz gezecek. Benim hayatım yine tehlikede' çağrısı yaptı. 

Google Haberlere Abone ol
Tehdit aldığı eski eşinin elektronik kelepçesi çıktı. Çaresiz kadın 'Hayatım tehlikede' çağrısı yaptı
DHA

İlkadım ilçesinde yaşayan Havanur Akan Beşiktepe, 2020'de çalıştığı çağrı merkezinde tanıştığı Eren Çakırgül ile evlendi ve Erzurum'a yerleşti.

Söylenenlere göre evliliğinin 40'ıncı gününde eşi tarafından şiddet gören Akan'ın omzu alçıya alındı, sonrasında ise ağzına silah dayanarak tehdit edildi.

Eski eşinden tehdit alan Akan, elektronik kelepçesinin maç oynadığı esnada çıktığını söyleyerek, 'Hayatım tehlikede' dedi.

EŞİNE BİBER GAZI SIKTI

Eşi tarafından ağzına silah dayanmasının ardından Samsun'a ailesinin yanına dönen Akan hamile olduğunu öğrenince bu haberi eşine vermek istedi ancak eşinden, 'O çocuk benden değil; sen Samsun'a gidince hamile kaldın' yanıtını aldı.

Cevabın ardından Erzurum'a dönen Akan, evliliğinin 3. ayında maddi geçimsizlikler nedeniyle sorun yaşadı ve eşinin tekmelerine maruz kaldı. Kavganın ardından hastaneye giden Akan düşük yaptığını öğrendi. Sonrasında yeniden Samsun'a dönerek açtığı boşanma davasını kazandı. 

Tehdit aldığı eski eşinin elektronik kelepçesi çıktı. Çaresiz kadın 'Hayatım tehlikede' çağrısı yaptı

Hakkında uzaklaştırma kararı olan ihraç uzman çavuş Çakırgül, 12 Ağustos'ta Beşiktepe'nin evinin önüne geldi. Burada Çakırgül'ü gören Beşiktepe, cebinden telefonunu ve biber gazını çıkardı. Eski eşi kendisine saldırınca Beşiktepe, biber gazını kullandı. 

İFADESİNİN ARDINDAN SERBEST BIRAKILDI

Ayağına kelepçe takılan Çakırgül salıverildi. Söylenenlere göre dün halı sahada futbol oynarken darbe alan Çakırgül'ün elektronik kelepçesi çıktı. Bunun üzerine çalışma başlatan polis inyalin alındığı halı sahaya giderek Çakırgül'ü yakaladı. Aile İçi Şiddet Büro Amirliği’ne götürülen Çakırgül, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Elektronik kelepçenin 3 gün sonra yeniden takılacağı belirtildi.

Tehdit aldığı eski eşinin elektronik kelepçesi çıktı. Çaresiz kadın 'Hayatım tehlikede' çağrısı yaptı - Resim : 2

"FUTBOL OYNAMAYI SEVMEZ"

Eski eşinin futbol oynamayı sevmediğini ve buna benzer olayın daha önce de yaşandığını belirten Havanur Akan Beşiktepe, "Bundan önce de kendisine kelepçe takılmıştı. O gün beni aradı ve 'Azrail'in olacağım senin' dedi. Böyle bir olay, zaten yaşandı. Şimdi de dün kelepçesi çıkmış. Futbol maçından önce beni yine aradı ve bir şey söylemeden kapattı. Akşam da böyle bir olay yaşandı. Futbol oynamayı sevmez, genel olarak izleyicidir. Çok nadir oynamaya giderdi. Ancak dün beni arayıp, sonrasında kelepçenin bozulması daha önceki yaşadığım olaydan kaynaklı normal gelmedi. Nasıl çıkarıldığı konusu ile ilgili araştırma yapılmasını istedim. Polis ekipleri, bununla ilgili araştırma yapacak ama 3 gün boyunca kelepçesiz gezecek. Benim hayatım yine tehlikede. Başıma bir şey gelirse sorumlusu, Eren Çakırgül'dür" dedi.

 

 

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin