TEB çıldırdı 6250 TL verme kararı aldı. Emeklilerin banka promosyonunda çıta yükseldi, TEB atağa geçti. TEB müşterileri dikkat, açıklama geldi. En fazla emekli promosyon ücreti veren banka hangisi?

Emekli vatandaşların ekonomik durumlarını bir nebze olsun giderecek çalışmaları bankalar tarafından yapılıyor. Son çalışma TEB'den geldi ve emeklilere verilecek nakit parayla ilgili açıklama yapıldı. Banka, emekli vatandaşlarına toplamda 6250 lira verme kararı aldı. İşte emekli banka promosyonlarıyla ilgili güncel bilgiler... Hangi banka ne kadar promosyon ücreti veriyor?

Google Haberlere Abone ol
TEB çıldırdı 6250 TL verme kararı aldı. Emeklilerin banka promosyonunda çıta yükseldi, TEB atağa geçti. TEB müşterileri dikkat, açıklama geldi. En fazla emekli promosyon ücreti veren banka hangisi?

Emekli olanların bilmesi gereken kritik noktalar var. Bu noktaları bilenler maaşlarını daha fazla alabilir. Yeni emekli olduysanız, ilk maaşınızı Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) anlaşmalı bulunduğu bankadan aldıktan sonra maaşınızı dilediğiniz bankaya taşıyabilirsiniz.

Bu taşıma esnasında bankalar, 3 yıl kendi bankalarıyla çalışmayı kabul etmeniz halinde size promosyon ödemesi yapıyor.

Böylelikle ikinci ay maaşınızı bankanızdan promosyonlu almış oluyorsunuz. Bu ödeme, aynı bankadayken 3 yıl içinde bir kereye mahsus tahsil edilebiliyor.

TEB de emekli vatandaşlar için bir çalışma yaptı ve bunu da duyurdu. Banka, toplamda 6250 lira verme kararı aldı...

TEB'den yapılan duyuruda şöyle denildi:

Emeklilerimize 3.750 TL'ye varan promosyon ve emekli tanıdıklarını TEB’e davet eden müşterilerimize emekli maaşını TEB’e taşıyan her yakını için 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül fırsatı

Emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt eden ve Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulunduran emekli maaş müşterilerimiz 3.750 TL’ye varan promosyon kazanıyor.

Promosyona ek olarak Bankamızı tavsiye ettikleri ve emekli maaşını Bankamıza taşıyan her emekli maaş müşterisi yakınları için de 250 TL, toplamda 2.500 TL’ye varan nakit ödül kazanabiliyor.

3.750 TL’ye Varan Promosyon Kampanya Detayları: 

Kampanya 02.06.2022 tarihi itibarıyla yeni edinilen emekli maaş müşterilerini kapsamaktadır.
Emekli müşterilerimizin kampanya dönemi içerisinde 36 aylık emekli taahhütnamesi vermeleri ve Bankamızda en az 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulundurmaları gerekmektedir.

Müşterilerin maaş transferi gerçekleştiğinde maaş tutarına bağlı olarak aşağıdaki tabloda belirtilen promosyon ödemeleri yapılacaktır.

 

Aşağıdaki tabloda “Nakit Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar müşterilerimizin emekli maaşını TEB’e taşıyarak 36 ay boyunca Bankamızdan almayı taahhüt etmelerine karşılık ödenecek promosyon tutarlarını, “Ek Promosyon” sütununda belirtilen tutarlar ise müşterilerimizin 36 aylık taahhüt süreleri boyunca Bankamızda en az 2 adet Otomatik Fatura Ödeme Talimatı bulundurmalarına karşılık ödenecek promosyon tutarlarını göstermektedir.

TEB çıldırdı 6250 TL verme kararı aldı. Emeklilerin banka promosyonunda çıta yükseldi, TEB atağa geçti. TEB müşterileri dikkat, açıklama geldi. En fazla emekli promosyon ücreti veren banka hangisi? - Resim : 2

Kampanya döneminde verilen ek promosyon, yeni verilen 36 aylık emekli taahhütnamesi ve 2 adet otomatik fatura ödeme talimatı için geçerli olup verilen ürün ve/veya taahhütlerinden herhangi birinin iptal edilmesi, Bankamızda var olan Otomatik Fatura Ödeme Talimatı adedinin 2’nin altına düşmesi durumunda verilen ek promosyon müşterilerimizden kıstelyevm esasına göre iade alınacaktır.

Kampanya döneminde verilen ek promosyon emekli maaşını TEB’e yeni taşıyacak müşterilerimiz için geçerli olup TEB’den emekli maaşını alan mevcut müşterilerimiz de taahhüdünü 36 aylık sürede yenileyerek kampanya döneminde verilen ek promosyon tutarında promosyon almaya hak kazanabilirler.

TEB Emekli dünyasının avantajlarından yararlanmak ve 3.750 TL’ye varan toplam promosyon fırsatını kaçırmamak için TEB Şubeleri ile iletişime geçebilir veya CEPTETEB Mobil/Bireysel İnternet Şubemizden emekli maaş taahhütnamesini ve kampanya ek taahhütnamesini dijital olarak onaylayabilirsiniz.

Nakit promosyondan yararlanabilmek için müşterilerimiz kendilerine bağlı olan tüm maaşlarını Bankamıza taşımaları gerekmektedir. 

TEB çıldırdı 6250 TL verme kararı aldı. Emeklilerin banka promosyonunda çıta yükseldi, TEB atağa geçti. TEB müşterileri dikkat, açıklama geldi. En fazla emekli promosyon ücreti veren banka hangisi? - Resim : 3

DİĞER BANKALARIN PROMOSYANLARI

ŞEKERBANK: Emekli maaşını bankaya taşıyanlara 2 bin TL’ye varan promosyon sağlıyor. Banka ayrıca emekli müşterilerine, avantajlı faiz oranıyla 3 ay ötelemeli kredi kullanım fırsatı sunuyor. Avantajlı faiz oranlarıyla 3 ay ötelemeli kredi de sunan banka, kredi taksitlerini maaş alınan güne göre ayarlama fırsatı sunuyor.

 

İŞ BANKASI: Emeklilere 2 bin 500 TL’ye varan promosyon veriyor. Ayrıca müşterilerine Maximum Kart’ları aidatsız kullanma fırsatı veriyor. 1 Nisan-30 Haziran 2022 arasında emekli tanıdıklarına referans olan müşterilere ise 500 TL’ye varan Pazarama MaxiPuan kazandırıyor. Kampanya 30 Haziran’a kadar geçerli. Kampanyanın bitmesine son iki hafta kaldı.

2 GÜN ÖNCE FAİZSİZ ÇEKİM

VAKIFBANK: SSK, Bağkur veya Emekli Sandığı’ndan aldığı emekli maaşını 1 Haziran-30 Haziran 2022 arasında bankaya taşıyan müşterilere 3 bin 500 TL’ye varan promosyon sunuyor. Ayrıca maaş yatmadan 2 gün önce yüzde sıfır faizle para çekme avantajı sağlıyor.

DENİZBANK: Emekli maaşını bankadan alan ve bir otomatik ödeme talimatı veren emekliler 1.750 TL’ye varan promosyon kazanıyor. Kampanya 30 Haziran’a kadar geçerli.

GARANTİ BBVA: Maaşını bankaya taşıyan emeklilere 2 bin 750 TL’ye varan promosyon veriyor. Üstelik emekli yakınlarını davet edenlere de her bir yakını için 250 TL ödül sunuyor.

ING TÜRKİYE: Maaşını bankaya taşıyanlara 2 bin 750 TL’ye varan promosyon sunuyor. Emekli yakınını getirenler de toplamda 1.250 TL’ye varan ödül kazanıyor.

YAPI KREDI: 20 Mayıs-30 Haziran 2022 arasında emekli aylığını bankadan alma taahhüdü veren müşterilere 3 bin TL’ye varan promosyon veriyor.

QNB FINANSBANK: Banka emeklilere 2 bin 750 TL’ye varan promosyon veriyor.

Emekliler bu güncel bilgileri takip ederek maaşlarını farklı ve zamlı alabilirler.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin