TeatroSanat'ın ilk oyunu Hırsız, tiyatroseverlerle buluşuyor!

Hırsız, 8 Mart'ta 3. kez Profilo Kültür Merkezi'nde tiyatroseverlerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
TeatroSanat'ın ilk oyunu Hırsız, tiyatroseverlerle buluşuyor!

Ulvi Karakurt’un yazıp yönettiği Hırsız isimli oyun, 8 Mart'ta 3. kez Profilo Kültür Merkezi’nde 8 Mart'ta tiyatroseverler ile bulusmaya hazırlanıyor.



TeatroSanat 'Kültür için Sanat' diyen kişilerin bir araya gelmesinden oluşuyor. Bu kahkaha dolu komedi, ilk 3 oyunu ile İstanbul izleyicisinin karşısına çıkıyor. Komedinin, aşk ve özgürlük ile bütünleştiği bu oyun, seyirciyi koltuklarından çekip bazen hayata karşı düşünnmeye zorlayan kahkalar ile eşsiz bir zevki vadediyor ve seyirciye soruyor; "Bir hırsız, evinizden bir şey çalmadan, hayatınızdan ve sizden en fazla ne alabilir?"



TeatroSanat'ın ilk oyunu Hırsız, tiyatroseverlerle buluşuyor!



"Bir sürpriz parti hazırlığı, sıra dışı bir hırsız, ölumcül bir konfeti ve son derece romantik arapsaçı... Hayatınızın ortasına bomba gibi düşen bir davetsiz misafir, bildiğiniz her şeyi alt üst etse ne yapardınız? Masum bir yalan nelere yol açabilir? Ters takla atan duyguların, çığırından çıkan olayların, zincirleme kazalar ile sınanan ilişkilerin, ışık saçan güldürsü..."



'Hırsız' 8 Mart Cuma günü saat 20:30’da ve 5 Nisan Cuma günü saat 20:30'da Profilo Kültür Merkezi’nde tiyatroseverlerle buluşacak.



TeatroSanat'ın ilk oyunu Hırsız, tiyatroseverlerle buluşuyor! - Resim : 2



Yazan - Yöneten: Ulvi Karakurt

Oyuncular: Mustafa Oğuz Türkkan, Funda Karabacak, Murat Aydoğdu, Özlem Demirdağ, Ulvi Kararakurt, Fatma Bozkurt Demirdağ, Sezai Yıldız

Işık - Müzik: Burcu Orcun



TeatroSanat'ın ilk oyunu Hırsız, tiyatroseverlerle buluşuyor! - Resim : 3


Etiketler Hırsız tiyatro oyun
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin