TBMM'de yapılan cenaze töreni sonrası CHP'li Haluk Pekşen son yolculuğuna uğurlandı

Yaşamını yitiren CHP 25 ve 26. Dönem Trabzon Milletvekili Haluk Pekşen Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı. Pekşen Ankara Kocatepe Camii’nde bugün öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı’na defnedildi.

Google Haberlere Abone ol
TBMM'de yapılan cenaze töreni sonrası CHP'li Haluk Pekşen son yolculuğuna uğurlandı

Ankara’da cuma günü tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren eski Trabzon milletvekili Haluk Pekşen bugün Ankara Kocatepe Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Cebeci Asri Mezarlığı’na defnedildi.

Cenaze törenine Eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin, Eski Devlet Bakanı Ufuk Söylemez, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, CHP’den ve İYİ Parti’den milletvekilleri ve Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Genel Başkanı Hüsnü Bozkurt katıldı.

Pekşen için sabah saatlerinde de TBMM'de tören düzenlenmişti. Törene ailesi ve yakınlarının yanı sıra CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM Başkanvekili Haydar Akar, eski TBMM Başkanı Hikmet Çetin, CHP parti yöneticileri, eski ve yeni çok sayıda milletvekili katıldı.

TBMM'de yapılan cenaze töreni sonrası CHP'li Haluk Pekşen son yolculuğuna uğurlandı

1961'de Trabzon Yomra'da doğan Pekşen, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Avukatlık ve öğretim üyeliği yapan Pekşen, çok sayıda sivil toplum örgütünün kuruluşunda ve yöneticiliğinde bulundu.

25. ve 26. dönem CHP Trabzon Milletvekilliği görevinde bulunan Pekşen, evli ve iki çocuk babasıydı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin