TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, tv100'de Deniz Gürel'in konuğu oldu: Cumhurbaşkanımızın net olarak bu sandıktan çıkacağını düşünüyorum

AK Partili TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, tv100 Ankara temsilcisi Deniz Gürel'in konuğu oldu. Yılmaz “Sayın Cumhurbaşkanımızın net olarak bu sandıktan çıkacağını düşünüyorum. Ortadaki farkın kapanması için ben bir neden göremiyorum." dedi.

Google Haberlere Abone ol
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, tv100'de Deniz Gürel'in konuğu oldu: Cumhurbaşkanımızın net olarak bu sandıktan çıkacağını düşünüyorum

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, tv100'de Deniz Gürel'in sunduğu "Ankara'da Neler Oluyor" programına konuk oldu...

İşte Yılmaz’ın açıklamasından satır başları:

Vatandaşlarımız mümkün olduğunca başka işlerini ertelesinler.

Erdoğan mesajı

Ben herkesi sandığa davet ediyorum. Sayın Cumhurbaşkanımızın net olarak bu sandıktan çıkacağını düşünüyorum.

Ortadaki farkın kapanması için ben bir neden göremiyorum. Son sözü millet söyler.

Vatandaşımız, her konuda vaat veren ama seçimden sonra bunları unutacak bir muhalefet görüyor. Sayın Kılıçdaroğlu’nun üç günde değişmesiyle birlikte vaatleri konusunda da değişmeyeceğinin bir garantisi var mı?

'Ortadaki farkın kapanması için bir sebep görmüyorum'

Yapılan açıklamalarını toplumumuz görüyor, duyuyor. HDP’nin yaptığı açıklamaları görüyoruz. CHP’den çeşitli kesimlerin yaptığı açıklamaları görüyoruz. Altılı masada oturmasa bile HDP’nin orada yedinci üye olduğunu sağır sultan bile biliyor.

Ortadaki farkın kapanması için bir sebep görmüyorum. Daha da artması için sebepler var. Muhalefetin izlediği tutarsız politikalar, HDP ve Zafer Partisine verilen sözlere baktığınızda farkın biraz daha artacağını düşünüyorum.

Vatandaşlara çağrıda bulundu

Oyumuzu kullanırken geçerli oy kullanmaya dikkat edelim. Sandıklar kapanana kadar, evraklar tamamlanana kadar her bir vatandaşımızın özgür iradesiyle verdiği oya sahip çıkalım.

Meclis’imiz seçildi. Tüm vekillerimize hayırlı olsun diyorum. 323 milletvekiliyle Meclis’te Cumhur İttifakı temsil ediliyor. Yakında yemin töreni gerçekleşip; Meclisimiz çalışmalarına başlayacak.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin