Tazminatı az bulup itiraz etti... 500 bin TL'ye yükseldi!

Esra Pekcan, 350 bin lira maddi, 100 bin lira manevi tazminat miktarını da az bularak temyiz etti.

Google Haberlere Abone ol
Tazminatı az bulup itiraz etti... 500 bin TL'ye yükseldi!

Galerici Can Pekcan’dan boşanan Esra Pekcan, Yargıtay’ın bozma ilamının ardından mahkemenin verdiği 350 bin lira maddi, 100 bin lira manevi tazminat miktarını da az bularak temyiz etti. Mahkeme bu kez daha önce verdiği 350 bin liralık maddi tazminat miktarını 150 bin lira daha artırarak 500 bin liraya çıkardı. Esra Pekcan, mahkemenin bu kararıyla birlikte toplamda 600 bin lira tazminat alacak.



Hürriyet'ten Özge Eğrikar'ın haberine göre; Esra Pekcan, 4 Aralık 2004’te evlendiği galerici eşi Can Pekcan’a 4 yıl önce boşanmadavası açmıştı.Evliliklerinden iki çocuğu olan Esra Pekcan, davalı eşinin Türkiye’nin sayılı işadamlarından birisi olduğunu, araç, gayrimenkul, tekne alım satımı, Bodrum’da iki Bakırköy’de bir otelinin bulunduğunu ve son derece lüks bir yaşam sürdüğünü belirtmişti.



Esra Pekcan, haftada birkaç gün eve gelmediğini, akşam evde yemekte bulunmadığını ve çocuklarıyla ilgilenmediğini iddia etmişti. Esra Pekcan, son olarak eşinin bir kadınla kendisini aldattığını basından öğrendiğini belirtmişti. Pekcan kendisi için 20 bin, iki çocuk için 40 bin lira olmak üzere aylık 60 bin lira nafaka ve 3 milyon lirası maddi ve 7 milyon lirası manevi olmak üzere 10 milyon lira tazminat istemişti. Davalı Can Pekcan cevap dilekçesinde basında çıkan haberlerin asılsız olduğunu ve kendisinin ailesine son derece bağlı bir adam olduğu öne sürerek davanın reddini istemişti.



Haberin devamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin