Tatlıtuğ 'Atatürk' rolünü neden kabul etmedi?

Kıvanç Tatlıtuğ'a TRT için çekilecek olan "Ya İstiklal Ya Ölüm" isimli dizide Atatürk rolünü canlandırması için teklif götürüldüğü iddia edilmişti. Tatlıtuğ, teklifi doğruladı ancak rolü neden kabul etmediğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Tatlıtuğ 'Atatürk' rolünü neden kabul etmedi?

Tv100'den Birsen Altuntaş'ın haberine göre Kıvanç Tatlıtuğ'a Atatürk rolünü oynaması için teklif götürülmüştü. Kıvanç Tatlıtuğ cephesinden flaş bir açıklama geldi.

TRT için 6 bölümlük yeni bir mini dizi hazırlanıyor. Yasin Uslu'nun yönetmen koltuğuna oturacağı dizinin yapımcılığını Vizyon Film üstlendi. Funda Çetin'in senaryosunu kaleme aldığı dizi "Ya İstiklal Ya Ölüm" adıyla yayına çıkacak.

Mart ayında ekrana gelmesi planlanan dizide Atatürk rolünü canlandırması için Kıvanç Tatlıtuğ'a teklif gittiği öğrenilmişti.

Kıvanç Tatlıtuğ: Teklif doğru ama...

Kıvanç Tatlıtuğ teklifle ilgili bir açıklama yaparak şunları kaydetti:

Evet, teklif doğrudur. En çok oynamak istediğim karakterlerden biri Mustafa Kemal Atatürk olduğu için bu teklif onur vermiştir. Ancak, Ocak 2020 için daha önceden el sıkıştığımız başka bir projeye bağlı çekimlerimiz sebebiyle TRT’nin bu teklifine maalesef olumlu cevap veremedik.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin