'Tatlı İntikam'ın başrol oyuncusunun yeni dizisi belli oldu!

Oyuncu Furkan Andıç, hangi projede yer alacak?

Google Haberlere Abone ol
'Tatlı İntikam'ın başrol oyuncusunun yeni dizisi belli oldu!

"Tatlı İntikam" dizisinin başrol oyuncusu Furkan Andıç, projenin final yapmasının hemen ardından yeni teklifleri değerlendirmeye başlamıştı. Menajeri Selin Boronkay'la titiz bir eleme yapan yakışıklı oyuncu sonunda kararını verdi ve dramatik bir karaktere hayat vereceği için TMC Film'in uzun süredir üzerinde çalıştığı "Meryem" dizisiyle anlaştı.



'Tatlı İntikam'ın başrol oyuncusunun yeni dizisi belli oldu!



Dramatik hikayesiyle dikkat çeken dizinin senaryosu Emre Özdür ve Başar Başarır imzası taşıyor, yönetmen koltuğunda ise çok usta ve sevilen bir isim Mustafa Şevki Doğan oturuyor. Çekimleri mart ayında başlayacak olan "Meryem" dizisinin henüz kanalı ise netlik kazanmadı. Cast çalışmaları devam eden dizide Furkan Andıç'la başrol oynayacak olan kadın yıldız için arayış sürüyor.



Diziye adını veren başroldeki Meryem Akça karakteri, otoyol gişelerinde çalışan babasıyla yaşayan yaşadığı semtte çok sevilen, merhametli bir karakter... Aynı zamanda hamur işlerine eli yatkın, işi dışında babasının mütevazı fırınında çalışıyor. Kalbinin bir de sahibi de var: adı Savcı Oktay... Sevgilisiyle evlilik planları yaparken onun yaptığı trafik kazasını üstlenmesi Meryem'in saf ve temiz dünyasını tepetaklak yapıyor. Bir anda adı katile çıkıyor ve olmadık belalara karşı savaş veriyor.



 



Birsen Altuntaş

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin