Tatil bitti İstanbul trafiğinde ilk gün kaos çıktı: 7 günlük ara tatil ve Ramazan Bayramı sonrası İstanbul'da sabah trafiği yüzde 70'leri geçti

İstanbul'da haftanın ilk iş günü trafik kaosu ile başladı. Okullara verilen ara tatil bugün bitti, ders zili yeniden çaldı. Ramazan Bayramı'nın da sona ermesiyle birlikte birçok İstanbullu kente geri döndü. Haftanın ilk günü sabah trafiği kaosla başladı.

Google Haberlere Abone ol
Tatil bitti İstanbul trafiğinde ilk gün kaos çıktı: 7 günlük ara tatil ve Ramazan Bayramı sonrası İstanbul'da sabah trafiği yüzde 70'leri geçti

İstanbul'da trafik kaosu haftanın ilk günü başladı. Okullarda ara tatil bitti, trafik çilesi yeniden start verdi.

İstanbul’da haftanın ilk iş gününde, 7 günlük ara tatili ile Ramazan Bayramı tatilinin ardından okulların açılmasıyla birlikte Cevizlibağ, Yenibosna ve Halıcıoğlu’nda D-100 Kara Yolu'nda trafik yoğunluğu oluştu.

İBB trafik verilerine göre saat 07.40 sıralarında trafik yüzde 50’ye ulaştı. Servis araçlarıyla okullarına giden öğrencilerin ve işlerine gitmek isteyenlerin yollara çıkmasının ardından trafik zaman zaman durma noktasına geldi.

İşe gitmek isteyen vatandaşlar ve okul servislerinin trafiğe çıkmasıyla birlikte trafik yoğunluğu saat 08.40 sıralarında İstanbul Cep Trafik uygulamasında yüzde 55 seviyelerini gördü.

Kadıköy D-100 karayolunda seyir halinde olan araçlar ilerlemekte güçlük çekti. Öte yandan işe ve okula gitmek için toplu taşıma araçlarını kullanmak isteyen vatandaşlar duraklarda yoğunluk oluşturdu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin