'Tatar Ramazan'ın başrol oyuncusu ve yönetmeni arasında kriz yaşandı mı? İşte ikilinin açıklaması!

atv'de ekrana gelen dizinin setinde tartışma çıktığı yönündeki haberlere açıklık getirildi.

Google Haberlere Abone ol
'Tatar Ramazan'ın başrol oyuncusu ve yönetmeni arasında kriz yaşandı mı? İşte ikilinin açıklaması!

Yapımını TMC'nin yaptığı, atv dizisi 'Tatar Ramazan'ın setiyle ilgili geçtiğimiz günlerde basına bazı haberler yansımıştı. Haberde, başrol oyuncusu Bülent İnal'ın izinli gününde sete çağrılıp sonra işi olmadığı söylenerek geri gönderildiği ve bu yüzden yönetmen Cevdet Mercan'la tartıştığı iddia edilmişti. 



Cevdet Mercan ve Bülent İnal yalanladı



Çıkan haberleri büyük üzüntüyle karşılayan ikili ardarda açıklamalar yaptı. Bülent İnal'ın açıklamalarından sonra yönetmen Cevdet Mercan "Huzur, benim için çalıştığım setlerdeki en önemli şeydir. Bunun böyle olduğunu benimle çalışan ya da çalışmayan herkes bilir." dedi. "Sette birlikte çalıştığım oyuncudan set çalışanına tüm ekip benim için çok değerlidir. Aynı zamanda sıkı bir dostum olan Bülent İnal'la bu şekilde bir tartışma yaşamış ya da hakkını ihlal etmiş olduğum düşünülemez." diyen Mercan "Setimde böyle bir olayın yaşanmasına en başta ben izin vermem. Böyle bir haberde adımın geçmesi bile benim için oldukça üzücü" dedi.



Bülent İnal ise konuyla ilgili şunları söylemişti: "Aramızda asla böyle bir şey yaşanmadı. Cevdet yıllardır çalıştığım bir yönetmen. Birbirimizin zamanına büyük saygımız var. Biz oyuncu-yönetmen dışında, çok da sıkı dostuz."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin