'Tatar Ramazan'da ölüm oyunu!

'Tatar Ramazan'ın yeni bölümünde Çavuş ile Ramazan arasında ölüm oyunu başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
'Tatar Ramazan'da ölüm oyunu!

Yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği, başrollerini Bülent İnal, Burcu Kara, Burak Yamantürk ve Özge Özpirinçci'nin paylaştığı 'Tatar Ramazan' yeni bölümüyle Cuma akşamı ekrana gelecek.



14. bölümü ile ekrana gelecek dizinin yeni bölümünde Çavuş ile Ramazan arasında başlayan ölüm oyunu diziye damgasını vuracak.



'Tatar Ramazan'ın yeni bölümünün özeti şöyle:



"Ramazan ve Çavuş, yıllar sonra bir kez daha karşı karşıyadır. Ancak Ramazan yemin etmiştir. Bundan böyle aldığı her nefes oğlu içindir. Çavuş ile Ramazan arasında amansız bir ölüm oyunu başlar. Alin, Çavuş’un altın kafesinde, çaresizlik içinde çırpınmaktadır. Ramazan ve Elmas’ın, Çavuş’un ona yaptığı şantajdan ve zulümden haberleri yoktur. Alin, Elmas’ın yüreğini paramparça etmek pahasına Çavuş’un yanında kalır. Ebru, Ramazan’ın beladan uzak durmasını istemektedir. Çünkü ona bir zarar gelmesinden ölesiye korkuyordur. Ancak olaylar Ramazan’ı zifiri bir girdabın içine çeker. 



Ramazan görür ki, İstanbul da tıpkı Ovacık Cezaevi gibi adaletin hükmünü kaybettiği bir zindandır ve güçlüler daima zayıfları ezmektedir. Ramazan seçimini yapar ve yeminini bozar. Artık onların bildiği dilden konuşacaktır. 



Ebru yaklaşan büyük savaşın farkındadır. Yenilgiyi hazmedemeyen Ekrem, Çavuş’un kirli planını devreye sokar. Ramazan’ı bir kez daha demir parmaklıkların ardına göndermek için harekete geçerler."



'Tatar Ramazan' yeni bölümüyle 11 Ekim 2013 Cuma günü saat 22.00'de atv'de yayınlanacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin