Tartışma alevleniyor! Süleyman Soylu’dan Mehmet Metiner’e ayetli gönderme

CNN Türk'teki programda FETÖ tartışmasında 'Elimizde isimler var' diyen AKP'li Mehmet Metiner ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu arasında dün akşam yaşanan polemik devam ediyor. Soylu, bugün bir açıklama daha yapan Metiner'e Bakara suresinin 10'uncu ayetiyle yanıt verdi.

Google Haberlere Abone ol
Tartışma alevleniyor! Süleyman Soylu’dan Mehmet Metiner’e ayetli gönderme

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile eski AKP Milletvekili Mehmet Metiner arasındaki polemik büyüyor.

Metiner, canlı yayında FETÖ’cülerin Emniyet’in kritik yerlerine atandığını ima etmiş, “İsimler var bizde. Burada açıklamamıza gerek yok” demişti.

Yayına bağlanan Soylu ise “Elimizde isimler var demesini kendime bizatihi hakaret kabul ediyorum” diye yanıt vermişti. Mehmet Metiner’in bugün bir açıklama yaparak “Asla partimi ve hükümetimi eleştirmedim. Tam tersine her zamanki gibi yüreklice savundum” demesi üzerine Süleyman Soylu, twitter hesabından sert bir yanıt verdi.

'KALPLERİNDE BİR BOZUKLUK VARDI'

Metiner’in açıklamasını alıntılayan Soylu, Bakara suresinin 10’uncu ayetiyle yanıt verdi: Kalplerinde bir bozukluk vardır, Allah da onlardaki bozukluğu arttırmıştır. Yalan söylemeleri yüzünden kendilerine acı veren bir azap da vardır.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun bu maylaşımına Mehmet Metiner şu yanıtı verdi:

"Biz fitne ateşini söndürmeye çalışırken siz harlamaya çalışıyorsunuz. O ayeti kerimeyi bana atfen kullanmanız kalbinizin tamire ihtiyacı olduğunu gösteriyor. Resmi danışmanlarınız ve trollerinizle yaptığınız şey size de partimize de davamıza zarar veriyor. Kibir, kalbi bozar.

Son nokta: Davamız her birimizin nefsinden azizdir/üstündür. Davamızın hatırına bu bahiste kim ne derse desin artık susuyorum. Allah cümlemizi fitneden korusun."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin