Tarkan tek taraflı iletişim kuruyor, twitterı en iyi Demet Akalın kullanıyor! İşte ünlülerin sosyal medya analizi

Vatan yazarı "Ömür Özdemir" ünlü isimlerin sosyal medyadaki faaliyetlerini değerlendirdi.

Google Haberlere Abone ol
Tarkan tek taraflı iletişim kuruyor, twitterı en iyi Demet Akalın kullanıyor! İşte ünlülerin sosyal medya analizi

Twitter'ı en iyi kulllanan kişinin ünlü şarkıcı Demet Akalın olduğunu belirten Özdemir, Gülben Ergen'in de sosyal medyada ekrandan daha az yapmacık göründüğünü ifade etti.



Ömür Özdemir, Tarkan'ın da sadece konser tarihleri paylaşarak takipçileri ile tek taraflı bir iletişim sürdürdüğünü belirtti ve "Normal şartlarda bu iletişim biçimi hoş karşılanmaz aslında ama bahsi geçen kişi Tarkan olunca ben de dahil kimse yadırgamıyor" açıklamasını yaptı.



Ömür Özdemir'in yazısı şu şekilde



"Gülben Ergen 2 milyon 900 bin civarı bir takipçisi var. Twitter'a ilk giren ünlülerden. Hep bir 'Ay canım teşekkür ederim' durumu var ve bu yüzden de çok sıkıcı. Genellikle diğer ünlülerle iletişim halinde ama günahını almayalım arada bir hayranlarıyla da mention'laşıyor. Sinirlendiren biri olursa Mevlana'dan özlü bir söz paylaşarak ayar veriyor. Twitter'da televizyondakinden bir tık daha az yapmacık gibi görünüyor sanki. Çocuklar Gülsün Diye kampanyasını Twitter hesabından sürdürmesi takdire şayan.



Seda Sayan 233 bin civarı bir takipçisi var kendilerinin. Twitter'a geç girenlerden olsa da şu aralar zaman ayırıyor oraya. Gerçi whatsapp gibi kullanmasa iyi ama neyse. Twitter'daki Seda Sayan ise ekrandakinden çok daha farklı. Adeta bir plaza kadını gibi kullanıyor hesabını. Özlü söz paylaşmaması en büyük artısı



Tarkan Normal şartlarda 3-5 milyon takipçisi olması gereken Tarkan, sadece konser tarihlerini, sosyal sorumluluk projelerini ve özel günlerde yaptığı sürprizleri paylaştığı ve tek taraflı iletişim sürdürdüğü için sadece 1 milyon 790 bin takipçiye sahip. Normal şartlarda bu iletişim biçimi hoş karşılanmaz aslında ama bahsi geçen kişi Tarkan olunca ben de dahil kimse yadırgamıyor"



Yazının tamamını okumak için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin