Tarkan isyan etti: Direneceğiz

Son günlerde peş peşe gelen kadın katliamı haberlerine megastar Tarkan isyan etti. Kadın cinayetlerine karşı direnme çağrısı yapan Tarkan, "Kadınları koruyan yıpratıcı yasalar çıkana kadar direneceğiz. Yetti artık" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Tarkan isyan etti: Direneceğiz

Tarkan, son dönemde artan kadın cinayetlerine sosyal medya hesabından paylaşım yaparak tepki gösterdi.

"BU BÖYLE GİTMEZ, GİTMEYECEK"

Instagram hesabından Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu'nun gönderisini paylaşan Tarkan, "Ya duracak ya duracak bu cinayetler. Bu böyle gitmez, gitmeyecek. Kadınları koruyan yıpratıcı yasalar çıkana kadar direneceğiz. Yetti artık" ifadelerini kullandı.

"YETKİLİLER BU CİNAYETLERİN ÖNÜNE GEÇECEK YASALARI NE ZAMAN ÇIKARACAK?"

İstanbul Ataşehir'de Can Göktuğ Boz tarafından öldürülen 28 yaşındaki mimar Başak Cengiz için de 11 Kasım Perşembe günü Twitter hesabından paylaşım yapan sanatçı, "Kadınlarımızı korumak için bir türlü harekete geçmeyen yetkililer bu cinayetlerden kendilerinin de sorumlu olduklarını düşünüyorlar mı acaba? Hukuk bu canilere hak ettiği cezaları ne zaman verecek? Yetkililer bu cinayetlerin önüne geçecek yasaları ne zaman çıkaracak? Daha kaç kadının kurban edilmesi bekleniyor? Bu topraklarda kadının acısı ne zaman dinecek? Ülkemiz bu utancından ne zaman kurtulacak?" yazdı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin