Tarkan İstanbul'da sahneye çıktı. Disney+ lansmanından çok özel görüntüler

Türkiye'de yayın hayatına başlayan Disney+, dün akşam düzenlenen lansmanında Megastar Tarkan sahne aldı. Muhteşem gecede yaşananları gazeteci Cengiz Semercioğlu Twitter hesabından paylaştı. Semercioğlu çok özel görüntülerin tv100'de Çarşamba 23:15'te başlayan Cengiz ile Ahtapot programında yayınlayacaklarını söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Tarkan İstanbul'da sahneye çıktı. Disney+ lansmanından çok özel görüntüler

Türkiye'de yayına başlayan dünya devi Disney+, Tersane İstanbul’da Tarkan konseri ile muhteşem bir lansmana imza attı. Birçok ismin davetli olduğu gece ile ilgili gazeteci Cengiz Semercioğlu Twitter hesabından paylaşımlarda bulundu.

"ÇOK ÖZEL GÖRÜNTÜLER CENGİZ İLE AHTAPOT'TA"

Lansmana Cengiz ile Ahtapot programındaki partneri Ertuğrul Özkök ile katılan Semercioğlu, "Disney Plus'ın da açılışındaydık :) Lansman gecesinden çok özel görüntüler, izlenimler yarın akşam @tv100 de #cengizileahtapot ta.. #DisneyPlusYayında" diye yazdı.

Semercioğlu Özkök ile çekilen şu fotoğrafı paylaştı:

Tarkan İstanbul'da sahneye çıktı. Disney+ lansmanından çok özel görüntüler

İşte Semercioğlu'nun o paylaşımı:

"MARVEL EVRENİNDEN DAHA ETKİLİ"

Tarkan'ın sahnedeki görüntülerini paylaşan Semercioğlu Marvel evreninden daha etkili olduğunu söyledi. Semercioğlu tweetinde, "Tarkan'ı özleyenlere :)) 3 yıl aradan sonra İstanbul'da Disney Plus'un lansman gecesinde sahneye çıktı... Marvel evreninden daha etkili 😆 #DisneyPlusYayında" ifadelerini kullandı.

İşte Tarkan'ın sahnedeki görüntüleri:

Bu lansmanla Tarkan 3 yıl aranın ardından İstanbul'da sahne almış oldu.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin