Tarık Akan'ın oğlu ile gelini Asya Engin ayrıldı mı?

Yeşilçam’ın efsane aktörü Tarık Akan’ın oğlu Barış Üregül ile şarkıcı Asya Engin, geçen ocak ayında Beyoğlu’nda tarihi bir binada yaşamını birleştirmişti.

Google Haberlere Abone ol
Tarık Akan'ın oğlu ile gelini Asya Engin ayrıldı mı?

Tarık Akan’ın geçtiğimiz eylül ayında vefatı nedeniyle ertelenen düğün, oldukça buruk geçmişti. Düğün sonrası yurtdışına balayına giden Barış Üregül ile Asya Engin sevenlerine, hamile olduğunu duyurdu. bu haber aileyi çok mutlu etti. Çünkü Tarık Akan, hasta yatağındayken bile müstakbel gelini Asya’ya karnını göstererek hamile işareti yapıyor, torun istediğini söylüyordu.



TÜM FOTOĞRAFLARI SİLDİ



Tarık Akan’ın vefatının hemen ardından manevi vasiyetini yerine getiren gelini Asya Engin, yaz boyu Bodrum’da karnı burnunda tek başına görüldü. Güzel şarkıcının eşiyle arasının bozuk olduğu dedikodusu kulaktan kulağa yayıldı. Zaman zaman da sosyal medyadan imalı sözler paylaşan engin’in eşiyle olan tüm fotoğraflarını sosyal medya sayfasından silmesi ise iddiaları güçlendirdi.



Çift evlenmeden önce de sokak ortasında yaptıkları kavgayla gündeme gelmişti. Bodrum’da yaşayan Asya Engin geçen hafta Tarık Akan’ın 1. ölümyıldönü nedeniyle düzenlenen törene de katılamadı. Hamileliğinin son döneminde olan Engin, kayınpederinin anısına sosyal medyadan duygusal bir yazı yazdı ve eşinden hiç bahsetmeden “Herkesin hayatından bir tarık akan geçti, ama ne şanslıyım ki geçerken o muhteşem yüreği bana değdi.. tanıdıkça bir kez daha hayran olduğum ve bana gerçek bir sevgiyle elini uzatan adam” satırlarına yer verdi.



Sık sık eşiyle kavga ettiği ve ayrı yaşadıkları iddiasıyla ilgili görüştüğümüz Barış Üregül ise “Aramızda bir sıkıntı yok, nerden geldi böyle bir haber?” diye sordu. Eşinin beraber fotoğraflarını neden sosyal medyadan kaldırdığı sorusuna ise Üregül, “Biz reklam yapmak istemediğimiz için beraber öyle ortak bir karar aldık. Ben de kendi sosyal medya hesaplarımı komple sildim. Böyle şeylerin reklamı olsun istemiyorum. burdan ayrılık çıkarımı yapılması çok ilginç” dedi. Bir dönem babasının izinden giderek oyunculuk da yapan Üregül, cinsiyeti kız olan bebeğinin doğumuna ise çok az kaldığını söyledi.



Birsen ALTUNTAŞ



birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin