Tarih öğretmeni okul bahçesinde mastürbasyon yaparken yakalandı! Dolabından çıkan liste ise tüyler ürpertti

ABD'de bir ortaokulda görev yapan tarih öğretmeni okul bahçesinde mastürbasyon yaparken yakalandı. Soruşturma kapsamında öğretmenin okulda bulunan dolabı incelendiğinde “En seksi 10 öğrenci” başlıklı bir liste bulundu ve kız öğrencilerin isimlerinin yazılı olduğu belirlendi.

Google Haberlere Abone ol
Tarih öğretmeni okul bahçesinde mastürbasyon yaparken yakalandı! Dolabından çıkan liste ise tüyler ürpertti

Amerika Birleşik Devletleri’nin Indiana eyaletindeki Hancock bölgesindeki bir okulda görev yapan 63 yaşındaki tarih öğretmeni Ronald Paul Harris okulun bahçesinde mastürbasyon yaparken yakalandı.

ÖĞRENCİSİNİ TACİZ ETMİŞ

Oak Glen Ortaokulu’nda görev yapan öğretmene ilişkin soruşturma başlatıldığında ise 14 yaşındaki bir öğrencisini taciz ettiği ortaya çıktı.

DOLABINDAN ÇIKAN LİSTE ŞOKE ETTİ 

Ortaokulu’nda görev yapan 63 yaşındaki tarih öğretmeni Ronald Paul Harris hakkında güvenlik kamerası kayıtlarında okulun bahçesinde mastürbasyon yaptığını tespit edilmesinden sonra soruşturma açıldı.

EN SEKSİ 10 ÖĞRENCİ LİSTESİ YAPMIŞ

Soruşturma kapsamında öğretmenin okulda bulunan dolabı incelendiğinde “En seksi 10 öğrenci” başlıklı bir liste bulundu ve kız öğrencilerin isimlerinin yazılı olduğu belirlendi.

TACİZİ KABUL ETTİ
Öğretmene yönelik öğrencilerle konuşmaya karar veren yetkililere ismi sadece E.H. olarak açıklanan bir öğrenci Harris’in cinsel tacizine maruz kaldığını itiraf etti. Hakkındaki suçlamaları kabul edilen Harris ömür boyunca öğretmenlik görevinden uzaklaştırılırken hakkında 10 yıldan 20 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanıyor.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin