Taraf'ın yeni yazarı ilk yazısını yazdı! Yazını yanlış yazan gazetesiyle de dalga gaçti

Taraf Gazetesi'nde yazmaya başlayan Yiğit Karaahmet ilk yazısında adını yanlış yazan yeni gazetesiyle ti'ye aldı.

Google Haberlere Abone ol
Taraf'ın yeni yazarı ilk yazısını yazdı! Yazını yanlış yazan gazetesiyle de dalga gaçti

"Taraf" Gazetesi ile anlaşan ve bugün ilk yazısı yayınlanan Yiğit Karaahmet'in bugün ilk yazısı yayınlandı. Karahmet ilk yazısında dün gazetenin kadrosuna katıldığını duyururken soyadını "Karamemhmet" yazan gazetesini ti'ye aldı. 



TMSF'nin el koyduğu eski gazetesi Akşam' da gönderma yapan Karaahmet şu cümleleri yazdı:



"Dün ilk sayfadan artık Taraf’ta olduğumu duyururlarken soyadımı yanlışlıkla Karaahmet değil, Karamehmet olarak yazmışlar.



Sanki bana TMSF el koymuş gibi. Ecevit’i bir gün önce öldürme haberi hâlâ efsane olan eski gazetemin eski patronu Mehmet Emin Bey’in laneti üstümden hiç ayrılmayacak galiba"



Taraf bu anonsta Karaahmet'in adını yanlış yazdı























Yiğit Karaahmet'in ilk yazısının diğer bölümü ise şu şekilde:



"Gezi direnişi hepimize gaz bombalarının nasıl tekmeleneceği, üç kilo fasulyeden bir park dolusu insana yetecek yemeğin nasıl pişirileceği, kriz ânında kadınların sutyenlerini nasıl gaz maskesi yapabileceği gibi hayatta kalmanın 10 yolundan başka çok önemli bir şey daha kazandırdı. Bu zamana kadar hiçbir şekilde politik olmayanlara, ‘Aşk Örgütlenmektir’ önerisini ciddiye almayanlara, susmanın bir erdem olduğuna inanlara, Y kuşağına, aptal sandığımız 90’lılara bambaşka bir vizyon getirdi.



Artık hepimizin söyleyecek pek çok sözü var.



Artık hepimiz bu dünya düzeninin manasızlığı ve sonsuz hiçliği içinde kendi fikirlerimizi korkmadan, korkutulmadan, kimseyi de korkutmadan duyurmak istiyoruz. Konuşmak, anlatmak, neyi düşünürsek onu olabildiği kadar net ifade etmek ve artık ağız dolusu kahkaha atmak peşindeyiz.



Bunun için de çeşitli mecralar var. Kimisi bunu o süreç içinde duvarlara yazarak, avaz avaz haykırarak, sokakları boyayarak yaptı. Kimisi gözüyle ya da hayatıyla...



Dedikleri gibi kimimiz içinse şiir gerçekten sokakta.



Benim şiirim de maalesef, kaderime neden yazıldığını anlamadığım bir şekilde, gazete sayfalarında. Neden Hollywood Bulvarı değil de bir üçüncü hamur kâğıt onu bilmiyorum. Ama içimden bir his günlük gazeteye geri dönmek gerektiğini, birilerine başka yollardan da ulaşmak gerektiğini söylüyor.



Evet, benim de anlatacaklarım var... Hem de pek çok şey"



Yazının devamını okumak için TIKLAYINIZ




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin