Taraf'ın yeni yazarı, gazetenin manşetteki hatasıyla böyle eğlendi!

Gazetenin yazar kadrosuna katılan isim, bugün ilk kez okuyucuyla buluştu.

Google Haberlere Abone ol
Taraf'ın yeni yazarı, gazetenin manşetteki hatasıyla böyle eğlendi!

Taraf, Yiğit Karaahmet'in yazar kadrosuna katıldığını dünkü manşetinden duyurmuştu. Taraf'ın yeni yazarı  Karaahmet, bugünkü köşesinde ilk kez okuyucuya merhaba dedi. 



Karaahmet, ilk yazısında Taraf'ın dünkü manşetinde yer alan yanlışa değindi. Manşette 'Karaahmet' soyadı, 'Karamehmet' olarak geçiyordu.



Karaahmet, bu yanlışlığa bugünkü yazısında "Yıllar sonra o hamur kâğıda döndüğümde ise günlük gazete bana hoşgeldin dedi. Dün ilk sayfadan artık Taraf’ta olduğumu duyururlarken soyadımı yanlışlıkla Karaahmet değil, Karamehmet olarak yazmışlar.



Sanki bana TMSF el koymuş gibi. Ecevit’i bir gün önce öldürme haberi hâlâ efsane olan eski gazetemin eski patronu Mehmet Emin Bey’in laneti üstümden hiç ayrılmayacak galiba.



Türk gazeteleri hâlâ Freudyen kayıyor, hâlâ çılgın, hâlâ unutkan.



Ama bu belki de bir işarettir. Belki de Karamehmet olarak başladığım bu yolculuk bir GSM şirketinin yüzde 51 ortağı olmamla sonuçlanır. Ya da medyaya giren her yiğidin başbakan danışmanı olması gibi beni de böyle bir kader bekliyordur" yorumunu yaptı.



Karaahmet'in yazısının tamamını okumak için tıklayınız. 



Taraf ayrıca, bugünkü manşetinden hataya gönderme yaparak 'Yiğit Karaahmet'e TMSF el koymadı. Bugün başladı" diye belirterek yeni yazarını tekrar duyurdu. Gazetenin dünkü manşetindeki hatası şu şekildeydi:




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin