Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Sizi bütün CHP’lilerden özür dilemeye davet ediyorum

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iddiaya göre "CHP’de adı akçeli işlere karışmamış, geçmişi temiz birisi çıkarsa hemen görevi devredeceğim" cümlelerini kullandı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu sözlere tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Tanju Özcan'dan Kılıçdaroğlu'na sert tepki: Sizi bütün CHP’lilerden özür dilemeye davet ediyorum

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "CHP'de adı akçeli işlere karışmamış, geçmişi temiz birisi çıkarsa görevi devredeceğim" dediği iddia edilen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na, "Ben kendi adıma bu cümlelerinizi hazmedemiyorum. Partinin Belediye Başkanları ve Milletvekilleri ile ilgili bildiğiniz bir şeyler varsa da bunu kamuoyuna açıklamaktan çekinmeyin" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, iddiaya göre "CHP’de adı akçeli işlere karışmamış, geçmişi temiz birisi çıkarsa hemen görevi devredeceğim" cümlelerini kullandı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu sözlere tepki gösterdi.

"HEPİMİZİN GEÇMİŞİNDE AKÇELİ VEYA BAŞKA TÜRLÜ KİRLİ İŞLER Mİ VAR?"

Twitter hesabından paylaşım yapan Özcan, bu cümleyi hak etmediğini ifade ederek, şu ifadeleri kullandı:

"Basında yaygın olarak çıkan açıklamanızda 'CHP’de adı akçeli işlere karışmamış, geçmişi temiz birisi çıkarsa hemen görevi devredeceğim' demişsiniz. 1,5 milyon CHP üyesi var, çok sayıda Belediye Başkanı ve Milletvekili var. Kendiniz hariç hepimizin geçmişinde akçeli veya başka türlü kirli işler mi var demek istiyorsunuz?

"VARSA KAMUOYUNA AÇIKLAMAKTAN ÇEKİNMEYİN"

Ben kendi adıma bu cümlelerinizi hazmedemiyorum. Partinin Belediye Başkanları ve Milletvekilleri ile ilgili bildiğiniz bir şeyler varsa da bunu kamuoyuna açıklamaktan çekinmeyin.

Bu sözlerinizle, biz CHP’lileri akçeli işlere bulaşmış, kirli insanlar olarak kamuoyuna ve siyasi rakiplerimize malzeme haline getiriyorsunuz.

Eğer bu cümleleri söylemişseniz veya ima etmişseniz, sizi bütün CHP’lilerden özür dilemeye davet ediyorum!"

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin