Tanju Özcan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na şoke eden suçlama: İçinde Atatürk'e karşı bir kin var

tv100'ün gündem belirleyen programlarından Başak Şengül ile Doğru Yorum'a bağlanan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili şoke eden bir suçlamada bulundu. Özcan, "Bunu ilk kez söylüyorum. Kılıçdaroğlu'nun içinde Atatürk'e karşı Dersim Harekatı'ndan dolayı kin var. " dedi.

Google Haberlere Abone ol
Tanju Özcan'dan Kemal Kılıçdaroğlu'na şoke eden suçlama: İçinde Atatürk'e karşı bir kin var

Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Devlet eski Bakanı Dr. Masum Türker, tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel, Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, Başak Şengül ile Doğru Yorum programına konuk oldu. CHP'deki değişim tartışmaları sürerken tv100 yayınına bağlanan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"KILIÇDAROĞLU'NUN İÇİNDE ATATÜRK'E KARŞI BİR KİN VAR"

Özcan "Bunu ilk kez söylüyorum. Kılıçdaroğlu'nun içinde Atatürk'e karşı Dersim Harekatı'ndan dolayı kin var. Yıllar geçtikten sonra daha iyi anlıyorum. Dersim'de bir harekat yapılıyor. Hukuken CHP'ye üye olup aslında CHP'li olmayanlar 'Dersim Katliamı' diyor. Bir bölgede ayaklanma olmuş, buna müdahale ediyorsun. Dersim'de ölen isyancılar, insanlar olmuş. Kılıçdaroğlu içinde bu ukde olarak kalmış. O yüzden Atatürk'e karşı sempati beslediğini düşünmüyorum. Çok az konuşmasında Gazi Mustafa Kemal Atatürk diyebilmiştir. Atatürk kelimesinden hoşlandığını düşünmüyorum" dedi.

İşte Özcan'ın o sözleri:

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin