Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'nun yayınladığı ses kaydının perde arkasını anlattı. tv100 canlı yayınında çarpıcı sözler

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ait olduğunu iddia ettiği ve sosyal medyadan yayınladığı ses kaydının perde arkasını tv100'ün ses getiren programlarından Taksim Meyda'nında anlattı.

Google Haberlere Abone ol
Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'nun yayınladığı ses kaydının perde arkasını anlattı. tv100 canlı yayınında çarpıcı sözler

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, sosyal medya hesabından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ait olduğunu iddia ettiği bir ses kaydı yayınladı. Kayıtta, "Partiden atın gitsin bu adamın ne işi var. Şimdi kalktı başka bir şeyler yapıyor. Arkasında kimlerin olduğunu gayet iyi biliyorum" ifadelerini kullandığı duyulurken; Özcan, "Arkamda herhangi bir 'Gizli Güç' yok. Halkın gücü var. Ayrıca ben kimsenin maşası olmam. Amacım da gizli değil, 'Değişimin Gn. Başkan'dan başlaması…' İddialarınızı ispatlayamazsanız, sizi yalancı ve müfteri olarak ilan edip, dava edeceğim. Yeter artık düşün CHP'nin yakasından" dedi.

Özcan bu akşam da tv100'ün ses getiren programlardan Gürkan Hacır moderatörlüğündeki Taksim Meydanı'nda ses kaydının perde arkasını anlattı.

Özcan, "Dün bana gelen ses kaydı, gençlik kolu başkanından gelmedi. Bir gençlik kolu başkanı, bir eski milletvekiline atmış, bunu bana o attı." dedi.

İşte Özcan'ın o sözleri:

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin