Tanju Özcan CHP'ye döndü. İlk paylaşım geldi: Sonunda hak ettiğim yerde, baba evindeyim

CHP Yüksek Disiplin Kurulu'nca 26 Temmuz'da partiden ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan CHP Parti Meclisi kararıyla affedilmişti. Partiye yeniden üye olan Tanju Özcan'dan ilk paylaşım geldi.

Google Haberlere Abone ol
Tanju Özcan CHP'ye döndü. İlk paylaşım geldi: Sonunda hak ettiğim yerde, baba evindeyim

Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkan olduğu dönemde partiden ihraç edilen Tanju Özcan, Özgür Özel'in genel başkanlık koltuğuna oturmasının ardından baba evi dediği CHP'ye döndü. 

Dün partisinin grup toplantısı için Ankara'da olan Özcan Bolu'ya döndüğünde CHP İl Başkanlığı önünde bekleyen partililere hitap ederek, CHPye geri dönüş sürecinde emeği geçen partililere teşekkür etti.

"YENİ GELMEDİM, GERİ GELDİM"

Her zaman CHP'li olduğunu vurgulayan Özcan, "Aslında ben yeni gelmedim, geri geldim. Ben zaten hiçbir zaman kalbimdeki altı oku oradan çıkartmadım. Sadece hukuken bir bağ kesilmesi olmuştu. Çok şükür CHP'de yeni başlayan değişim sonrasında biz de baba ocağımıza, CHP'ye alnımızın akıyla dik bir şekilde dönmüş olduk." ifadesini kullandı.

SOSYAL MEDYADA PAYLAŞIM YAPTI

CHP'ye yeniden üye olduğu anları sosyal medya adresinden paylaşan Özcan paylaşımında şu ifadeleri kullandı: Ben işte bu tabloyu seviyorum. Sonunda hak ettiğim yerde, baba evindeyim.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin