Tanıtımını 8 milyon kişi izledi

Mart ayında ekranlara gelecek 'Kurt Seyit ve Şura'nın ilk fragmanı büyük ilgi çekti.

Google Haberlere Abone ol
Tanıtımını 8 milyon kişi izledi

Ay Yapım’ın yapımcılığında gerçekleşen, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah’ın paylaştığı “Kurt Seyit ve Şura”nın 2014'ün ilk dakikaları ve 1 Ocak’ta olmak üzere dört kez yayınlanan ilk tanıtım fragmanı reyting ölçümlerine göre yaklaşık 8.883.000 tekil izleyiciye ulaştı.



Tatlıtuğ ve Abdullah’ın vals sahnelerinden oluşan fragman sosyal medyada da yankı uyandırdı. Dizinşn Toygar Işıklı imzalı müziği de olumlu tepkiler aldı.



Nermin Bezmen'in “Kurt Seyt ve Shura” adlı kitabından uyarlanan dizinin yönetmenliğini Hilal Saral, senaryosunu ise Ece Yörenç üstleniyor. Kurt Seyit ve Şura, Mart ayında Star TV’de yayınlanacak.



Dizide; Tatlıtuğ Kurt Seyit, Abdullah ise Şura karalterini canlandırcak.



"Kurt Seyit Eminof, Kırımlı bir Türk ailenin oğludur. Babası gibi Rus İmparatorluğu ordusunda, muhafız alayında görev yapan onurlu, lider ruhlu, başarılı bir subaydır. Çocukluğundan beri  asker olarak yetiştirilen Kurt Seyit, babası gibi askeri görevini tamamladıktan sonra aile topraklarında bir hayat kurmayı hayal etmektedir. Kendisi gibi asker olan yakın arkadaşlarına ölesiye sadık, adalet duygusu çok gelişmiş ayrıca sıcak, şefkatli ve çapkın bir erkek olan Kurt Seyit’in tüm kaderi Şura’yla tanışmasının ardından Rusya’daki devrimle tamamen değişir. Şura’yla olan ilişkisi onun içinde bulunduğu tehlikeyi daha da büyütür.  Kurt Seyit’in aşkı, ailesi için mücadelesi onu çok çalkantılı bir serüvenle İstanbul’a doğru yola çıkaracaktır"



"Şura ise zengin ve  asil bir Rus ailesinin güzeller güzeli kızıdır. Şura, Petrograd’ta ilk kez sosyeteye takdim edildiği baloda Kurt Seyit’le tanışır ve ona ilk andan itibaren aşık olur. Bu aşk her türlü engele, entrikaya rağmen güçlenerek büyürken, çeşitli zorluklarla da sınanır..  Şura, Kurt Seyit’in elini tuttuğu ilk günden itibaren büyümeye başlar, küçük bir kızken şahane bir kadına dönüşür. Kurt Seyit’le yaşayacağı serüven, hayatının anlamını değiştirir. Bu fırtınalı aşk onu, heyecan dolu bir maceraya sürükleyecektir"







 

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin