Tanınmış şair Türkiye'yi terk etti!

Seçim sonuçlarının ardından Fransa'ya yerleşme kararı aldı.

Google Haberlere Abone ol
Tanınmış şair Türkiye'yi terk etti!

Meydan gazetesinde köşe yazıları kaleme alan şair Yılmaz Odabaşı, seçim sonuçlarının ardından Türkiye'yi terk etti. Yılmaz Odabaşı, Fransa'ya yerleşecek.



Seçim sonuçlarıyla ilgili tek avuntusunun HDP'nin barajı geçmiş olması ve CHP'nin oy kaybetmemesi olduğunu belirten Odabaşı, sosyal medya hesabına konuyla ilgili olarak şunları yazdı:



" 'Celladına aşık olmuşsa bir millet (...)' Sözümü tutacak, İsviçre'den Fransa'ya geçerek oraya yerleşeceğim! Edirne'ye kadar gidemezsin diyenler, şu an İsviçre'deyim ve politik rest olarak bugünden itibaren Türkiye'yi terk etmiş bulunuyorum! Oturup faşizminizle, ilan edeceğiniz Hilafetle kına yakın! 80'de askeri darbeden bugüne ödediğim bütün bedellere rağmen Türkiye'yi terk etmeyen ben, git-tiimm!!! Bu konuda ayrıca bir yazı yazacağım! Tek avuntum, faşizmin avuçlarında HDP'nin barajı geçmiş olması ve CHP'nin oy kaybetmemiş olmasıdır... Kaçmak, benim kişisel tarihim değildir. Ben dönmesini de bilirim, sözümü onurum sayarak el toprağında ölmesini de! Yazarlık serüvenim, her mecrada devam edecektir. 'Biz yenilirsek kalkar yine deneriz. Ama onlar yenilirse sonları olur!'"


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin