Tanınmış köşe yazarı müzik dünyasına adım atıyor! İlk konser Kuruçeşme’de

Ünlü gazeteci Kuruçeşme Ada'da müzikseverlerle buluşacak.

Google Haberlere Abone ol
Tanınmış köşe yazarı müzik dünyasına adım atıyor! İlk konser Kuruçeşme’de

İstanbul'un yeni müzik mekanı 'Kuruçeşme Ada' konserlerine devam ediyor. Ağustos ayında Kuruçeşme Ada sahnesinde birçok ünlü isim sahne alacak.



Köşe yazarı Asu Maro 22 Ağustos akşamı ilk kez mikrofona geçerek solistiklik kariyerine merhaba diyecek. 



Kuruçeşme Ada2nın konser programı şu şekilde:



3 Ağustos Pazar: DJ Mert Yücel ve Craftsmen



Haftaya enerji toplamak ve yazın keyfini çıkartmak için her pazar DJ Mert Yücel ve Craftsmen Kuruçeşme Ada'da set başında. Crafted Fitness ve Deepxperince Production yapımı bu partiler her pazar Ada'da. 



Bilet : Ücretsiz

 

5 Ağustos Salı : 4 Vokal



Son dönemin ilgi çekici gruplarından 4 Vokal 5 ağustos​ Cuma akşamı Kuruçeşme Ada'da sahne alacak. Eğlenceli repertuvarları ile ilgi toplayan 4 Vokal Ada dinleyicisine eşsiz bir akşam yaşatacak.



Bilet : 50 TL

 

22 Ağustos Cuma : Asu Maro



Gazeteci Asu Maro şimdi de şarkılarıyla geliyor.



Sanat dünyasının yakından tanıdığı Asu Maro, şarkılarıyla özel bir konsere imza atmaya hazırlanıyor. Bugüne dek özellikle sanat yazıları ile tanıdığımız köşe yazarı ve gazeteci Maro, 22 Ağustos cuma akşam Kuruçeşme Ada sahnesinde olacak. İlk kez sahneye çıkacak olan gazeteci gecede Türk popunun farklı dönemlerinden hem romantik hem neşeli parçaları seslendirecek. 

​Asu Maro dört yıldır DJ'lik yaptığı 'Salı Sallanır' gecelerinde Türk popunun eski ve yeni şarkıları ile hatırı sayılır bir kitle yaratmıştı. 



Bilet : 30 TL



29 Ağustos Cuma - Cenk Taner



Kesmeşeker grubunun solisti olarak tanıdığımız Cenk Taner 29 ağustos cuma akşamı Kuruçeşme Ada sahnesinde. Türkiye rock müziğinin gelişiminde şarkılarıyla iz bırakan Taner çok özel konseriyle sahnede grubu ile olacak.

Adres: Kuruçeşme Muallim Naci Cad Öksüz Çocuk Sok No1 (Kuruçeşme Migros Yanı) Saat: 21:30 Bilet : 30 TL



30 Ağustos Cumartesi - Sattas



Sahnelerin enerji topu Sattas eğlenceli konserleri ile Kuruçeşme Ada sahnesinde. Ayrıca Türkiye'nin ilk reggae grubu olarak da bilinen Sattas güzel şarkılarıyla Boğaz havasını şenlendirecek.

Adres: Kuruçeşme Muallim Naci Cad Öksüz Çocuk Sok No1 (Kuruçeşme Migros Yanı)

Saat: 22:00 Bilet : 30 TL


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin