Tanınmış isimlerden 19 Mayıs mesajları: Türkiye başaracak

Ünlü isimler, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Spor Bayramı'nı bu mesajlarıyla kutladı.

Google Haberlere Abone ol
Tanınmış isimlerden 19 Mayıs mesajları: Türkiye başaracak

Mustafa Kemal Atatürk'ün Bandırma Vapuru ile Samsun'a çıkıp bağımsızlık meşalesini yaktığı 19 Mayıs, 96. yılında sosyal medyanın en çok konuştuğu konu oldu.



Kullanıcı yorumlarıyla #19Mayıs1919, #kahramanımsın ve Kurtuluş Savaşı etiketleri Twitter'da TT (trend topic) listesine girdi.



Tanınmış isimler, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik Spor Bayramı'nı sosyal medya hesaplarından aşağıdaki mesajlarıyla kutladı:



Sedef Kabaş: #19Mayıs1919 #ATATURK 

Demokratik, laik ve sosyal bir devlet vizyonu için atılan ilk adım..



Metin Feyzioğlu: Gençler başaracak, Türkiye başaracak. #19Mayıs1919 ruhuyla yolumuza devam ediyoruz 



Mabel Matiz: 19 mayıs atatürk'ü anma, gençlik ve spor bayramı'mız kutlu olsun! bugün @kadikoybelediye'nin kalamış parkı konserinde sahnedeyiz, bekleriz!



Vasip Şahin: Başta gençlerimiz olmak üzere aziz milletimizin 19 Mayıs Bayramını kutluyor, Büyük Önder Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını minnetle anıyorum.



Nebil Özgentürk: 2009'un 19 Mayıs'ında Türkan Saylan'ı toprağa verdik.. 1919'un 19 Mayıs'ında Mustafa Kemal, Samsun'da. #19Mayısımız 



Sıla Gençoğlu: 19 Mayıs Atatürk'ü anma Gençlik ve Spor Bayramı'mız kutlu olsun.



Fazıl Say: 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramımızı kutlarım. Sadece bu cümle bile Atatürk'ü sevenler sevmeyenler tartışması yaratıyor, biliyoruz.



Atilla Taş: 19 mayıs gençlik ve spor bayramımız kutlu olsun. Atamızı bağrına basan Samsun'a selam olsun! 



İsmail Saymaz: bugün 19 mayıs... başta mustafa kemal olmak üzere bütün kuvayi milliye şehitleri ve gazilerinin ruhu şad olsun.



Burcu Esmersoy: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'mız Kutlu Olsun.



Beren Saat: Gençlerin tek vücut olup spor yaparak Atatürk'ü andığı, bayramlarını stadyumlarda günün anlamına yakışır şekilde kutladığı günleri unutturmamak adına kendimi tekrar ediyorum. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun!



Gülben Ergen: 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı'mız Kutlu Olsun.



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin