Tanınmış isimler aynı jüride buluşuyor!

'Vodafone Freezone 18. Liselerarası Müzik Yarışması’nın jüri üyeleri belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Tanınmış isimler aynı jüride buluşuyor!

Bu yıl 18'ncisi gerçekleştirilecek "Vodafone Freezone Liselerarası Müzik Yarışması" 9 Mayıs’ta Bostancı Gösteri Merkezi’nde yapılacak.



Final heyecanı devam ederken, 36 lise arasından dereceye girecek ve ödülleri kazanacak isimleri belirleyecek jüride, Türkiye’nin ünlü müzisyenleri yer alıyor.



Serhat Hacıpaşalıoğlu’nun başkanlığını yapacağı toplam 7 kategoride ilk üçe girenlere muhteşem ödüllerin dağıtılacağı final jürisinde birbirinden ünlü konuklar ve gazeteciler yer alıyor.



Özkan Uğur, Teoman, Nükhet Duru, İskender Paydaş, Tarkan Gözübüyük, Turhan Yükseler, Harun Tekin, Meltem Taşkıran  gibi müzik dünyasının ünlü isimleri jüri koltuğunda oturacak.



Ali Eyüboğlu, Ayşe Aral, Ömür Gedik, Yüksel Aytuğ, Mehmet Coşkundeniz,  Atilla Aydoğdu, Önder Sarıahmetoğlu, Mehmet Çalışkan, İlker Gezici, Bülent İpek, Murat Beşer, Hakan Tok, Edda Sönmez, Hakan Eren, Suat Kavukluoğlu gibi önemli gazeteci ve televizyoncular da jüride yer alarak gençlere destek olacak.



Liseli gençler için profesyonel bir sahne kurularak, onlara bütün hünerlerini gösterme fırsatı sunulan, gençleri idolleri ile buluşturan ve her sene ödüllerin dağıtıldığı projeyi 18 yıldır aralıksız devam ettiren Serhat Hacıpaşalıoğlu, duygularını şöyle ifade ediyor:



“Yarışmada 18. seneye gelmek beni çok gururlandırıyor.  Artık yarışmamız reşit oldu diyebiliriz. En önemlisi, bunca yıl içinde kalitemizden hiç ödün vermeden, gençlerimize hakettikleri en iyi müzikal platformu sağlayabilmiş olmak. Bu yıl, sınırlarımızı daha da genişleterek, farklı ülkelerden okulların da yarışmaya katılmasına olanak sağladık. Artık uluslar arası bir kimliğimiz var. Önümüzdeki yıllarda da Türkiye’nin örnek gösterilen en iyi prodüksiyonlarından biri olmaya devam edeceğiz.”



Ayrıca gecede gençlerin idol olarak seçtiği sanatçı Nilüfer idol ödülünü, Edis ise ‘’Ümit Veren Genç Şarkıcı’’ ödülünü alacak.



18 yıldır aralıksız organizasyonun sunuculuğunu yapan Ataman Erkul’a dev finalde Evrim Akın eşlik edecek.



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin