Tanem Sivar: Resimlere baktıkça içim acıyor

Sunucu Tanem Sivar ve eşi Edhem Dirvana, kampanya başlattı.

Google Haberlere Abone ol
Tanem Sivar: Resimlere baktıkça içim acıyor

Ünlü sunucu Tanem Sivar ve eşi Edhem Dirvana, köpekleri Django ve Pamuk’un zehirlenerek öldürülmesinden sonra ‘hayvan haklarının gerçekten korunduğu bir yasa teklifinin kabul edilmesi için’ kampanya başlattı.



Tanem Sivar: Resimlere baktıkça içim acıyor



Sosyal medya hesabı üzerinden köpeği Django ile son fotoğrafını paylaşan Edhem Dirvana şunları yazdı:



"Resimlere baktıkça içim acıyor. Bu foto Djangoyla çekilen son fotomuz. Nasılda insana sarılırdı sevgi ve şefkatle.....Ertesi sabah canilerce katledildi. Hz Mevlana’nın sessiz kullarım dediği hayvanlara karşı yapılan zulüm şüphesiz cezasız kalmayacak. Hukuki süreç devam etmekte. Desteğiniz için hepinize sonsuz teşekkürler! Beraber daha güçlüyüz. #djangobozburun profilimdeki likten lütfen kampanyaya destek olun ve bu kampanyayı yayın, 3. Günde 90.000i geçtik bile."






 


Yillardir sayisiz güzel insan #hayvanhaklariyasasi icin bikmadan usanmadan mücadele etti ve ediyor. Hayvanlar elbette mal degil ve zaten bunu bu zamanda tartisiyor olmak bile sacmalik ve ülkemizin ayibi! Ama asil anlatilmak istenen sevgi vermekten ve almaktan baska hic bir beklentisi olmayan canlilara bunu yapanlar ile insanlara yapanin ayni kisi / ayni zihniyet oldugu. Hayvanlara bunu yapabilen insanlar cocuklari taciz eden, tecavuz eden, karilarini dòven ve öldüren insanlarla ayni / bunu anlamak neden bu kadar zor ? Bu insanlar toplum icin ciddi bir tehlike ve tehdit olusturuyorlar. Biz aile olarak bunun canli örnegini 24 saat icinde yasadik. Önce can dostlarimiz, evimizin neseleri ve oglumuzun ilk arkadaslarini kaybettik ardindan da ayni insan ayni hislerle bize zarar vermek istedi ve korkuyorum ki hala verebilir. Biz tüm yasananlari kaydettik, yetkililere sunduk ve basinda bu denli genis yer aldi .....daha ne olmasi lazim? Yalvariyorum bize anlatin cunku biz gercekten anlamiyoruz! anlayamiyoruz. O nedenle tekrar soyluyoruz #hayvanhaklariyasasi sadece hayvanlar icin degil eslerimiz, cocuklarimiz ve sevdiklerimiz icin cok onemli. Bu arada tekrar tekrar basina ve tum sosyal medyaya sonsuz tesekkurler ve sevgiler. Edhem ve ben bu destegin bizim kopeklerimize yapilananlara isyanin ötesinde uzun zamandir birikmiş toplumsal, insani ve duygusal bir reaksiyon oldugunun farkindayiz o nedenle desteginizi suistimal etmeden cozum uretmeye odakli ilerlemeye calisiyoruz. Destekleriniz cok önemli #djangobozburun ( link profilimde)



Tanem Sivar Dirvana (@tanemsivar)'in paylaştığı bir gönderi (15 Kas 2017, 05:11 PST)




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin